Samsun İl Müftüsü Seyfullah Çakır'dan Teşekkür Mesajı!

Samsun İl Müftüsü Seyfullah Çakır'dan Teşekkür Mesajı!

Samsun İl Müftüsü Seyfullah Çakır, rahmet ve mağfiret iklimi Ramazan ayının 23’üncü gününde "2021'de Bafra'da Ramazan" programına konuk oldu.

A+A-

Bafra Belediyesinin sponsorluğunda Bafra Müftülüğünün katkılarıyla her akşam farklı konu ve konuğun ağırlandığı  Bafra55.net ve Barış Fm ve sosyal medya hesaplarından canlı yayınlanan "2021'de Bafra'da Ramazan" halk tarafından yoğun ilgi gördü. Ramazan ayının 23. programda Kul Hakkı'nı anlatan Samsun İl Müftüsü Seyfullah Çakır, programdan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kur'an-ı Kerim  ve ilahilerin okunduğu  programı sohbetin ardından iftar saati dua ile son buldu. Müftü Çakır  "Bu güzide programı katkılarından dolayı Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç'a, Bafra İlçe Müftüsü Necmettin Kayar'a, Barış Medya Gurup İmtiyaz Sahibi Nihat Kale ve ekibine, katılım sağlayan Omü öğretim görevlisi hocalarımıza, müftülerimize, din görevlilerimize teşekkür ederim." dedi.

bafra-belediyesinin-sponsorlugunda-bafra-muftulugunun-katkilariyla-her-aksam-farkli-konu-ve-konugun-agirlandigi-bafra55-net-ve-baris-fm-ve-sosyal-medya-hesaplarindan-canli-yayinlanan-2021de-bafrada-ramazan-halk-tar-001.png

samsun-il-muftusu-005.png

2021de-bafrada-ramazan-001.png

seyfullah-cakir-003.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.