SAMSUN GENÇ İŞ ADAMLARI KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİLER

SAMSUN GENÇ İŞ ADAMLARI KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİLER

SAMGİAD- Samsun Genç İş Adamları Derneği, tüm üyeleri ve aileleri ile birlikte Coffee Home Kıtchen Atakum Şubesinde bir araya geldi.

A+A-

Kahvaltıda kısa bir konuşma yapan Başkan Levent ÖZDEN , beraber gerçekleştirilen bu tarz buluşmaları son derece önemsediğini , dernek birlik ve beraberliğini daha da kuvvetlendirdiğini, samimiyeti ve muhabbetlerini daha da artıran buluşmalara ara vermeden devam edeceklerini söyledi.

Gelecek haftalarda yapacakları dernek faaliyetleri hakkında bilgi veren Başkan ÖZDEN ,15 Mart 2013 Cuma günü Samsun şehrimiz ile Çin arasındaki ticari, ekonomik ve sosyal faaliyetleri artırmak , kardeş şehir kazanmak için Çin’den bir heyet getireceklerini , bu heyet ile beraber Samsun Valiliği, Büyük Şehir Başkanlığı ve Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı ile görüşmeler yapacakları bilgisini  verdi.

18- 21 Nisan tarihleri arasında üye ve aileleri ile birlikte Yunanistan’a yapacakları ticari iş gezisi hakkında da bilgi veren Başkan ÖZDEN , SAMGİAD’ı varlıkları ile güçlü ve anlamlı kılan tüm üye ve ailelerine teşekkür ederek konuşmasını tamamladı. Geleneksel II. Kahvaltı Organizasyonu hatıra fotoğrafının çekilmesi ile sona erdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.