SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MUSTAFA DEMİR KAN BAĞIŞINDA BULUNDU

SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MUSTAFA DEMİR KAN BAĞIŞINDA BULUNDU

Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Demir, Türk Kızılayı’na kan bağışında bulundu.

A+A-

Cumhur İttifakı AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Demir,  Samsun kent merkezi ve ilçelerde seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.  İlkadım İlçesinde esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Mustafa Demir, seçim çalışmalarına ara vererek Cumhuriyet Meydanında kurulan Kızılay Kan Bağışı aracında kan bağışında bulundu.

 

Kan bağışının önemine vurgu yapan Bayındırlık ve İskan eski Bakanı, Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Demir,  ‘’Bu bilinç toplumumuzda fazlasıyla var ama daha da artırmak lazım. Bunun için de öncü olmak durumundayız. Hiç ihtiyacımız olmadığı bir dönem de olsa kan bağışlayalım. Bağışladığımız kan inşallah hastanelerde kan bekleyen birçok vatandaşımıza bu konuda umut olacaktır’’ dedi.

Türk Kızılayı Samsun Şubesi İkinci Başkanı Ahmet Ali Bulut ise yaptığı açıklamada Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Mustafa Demir'in çok eskiden beri bağışçıları olduğunu ve her zaman Türk Kızılayı’na kan bağışı yapan bir isim olduğunu söyleyerek Demir'e teşekkür etti.


samsun-buyuksehir-belediye-baskan-adayi-mustafa-demir-kan-bagisinda-bulundu-1.jpg samsun-buyuksehir-belediye-baskan-adayi-mustafa-demir-kan-bagisinda-bulundu-2.jpg samsun-buyuksehir-belediye-baskan-adayi-mustafa-demir-kan-bagisinda-bulundu-3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.