Samsun Baro Başkanından Başkanı Özdemir’e ziyaret

Samsun Baro Başkanından Başkanı Özdemir’e ziyaret

Samsun Baro Başkanı Keremi Gürbüz ve yönetim kurulu üyeleri Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’i ziyaret ettiler.

A+A-

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Samsun Baro Başkanı Keremi Gürbüz ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı.

Başkan Özdemir uzun yıllar avukatlık yaptıktan sonra Havza’ya Belediye Başkanı olarak hizmet etmeme fırsatı bulduğunu belirterek; “20 yıl boyunca büyük bir onur ile avukatlık yaptım. Allah nasip etti, halkımızın da teveccühü ile belediye başkanı olarak doğduğum ve büyüdüğüm ilçeme hizmet etme imkanı buldum. Ziyaretlerinden ötürü Sayın Samsun Baro Başkanı Keremi Gürbüz ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum.” Dedi.

Samsun Baro Başkanı Keremi Gürbüz ise bir meslektaşlarının belediye başkanı olarak görmekten mutlu olduklarını belirterek; “Allah’ım hizmetleriniz daim eylesin. Bir avukat olarak ilçenize yapacağınız hizmetlerde bir avukatın hassasiyeti, adalet duygusu hareket edecek ve güzel hizmetlere imza atacağınıza eminim. Size yeni görevinizde başarılar dilerim.” Dedi.

Ziyaret sonunda Samsun Baro Başkanı Keremi Gürbüz Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’e üzerinde hediye takdim etti.

samsun-baro-baskanindan-baskani-ozdemir’e-ziyaret.jpg

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.