ŞAMPİYONLAR BAFRA TSO’DA

ŞAMPİYONLAR BAFRA TSO’DA

Bafra Ticaret Sanayi Odası İlköğretim Okulu idarecileri, Beden Eğitimi Öğretmenleri ve şampiyon takımların öğrenci temsilcileri Bafra Ticaret Sanayi Odasını ziyaret etti.

A+A-

Ticaret ve Sanayi Odası ilköğretim Okulu Küçük Kızlar Voleybol takımı Bafra birincisi, Yıldız Erkekler Voleybol Takımı Bafra birincisi, Küçük Erkekler Futbol Takımı Bafra Üçüncüsü, Yıldız Erkekler Futbol Takımı Bafra Dördüncüsü olarak büyük başarı gösterdiler.

Okul Müdürü Muhittin Süleymanoğlu gösterilen başarıdan büyük mutluluk ve gurur duyduğunu belirtti. Sorumlu Müdür Yardımcısı Tugay Kökkülünk ise Spora yaptıkları yatırım ve beden eğitimi öğretmenlerinin üstün gayretleri sayesinde başarının geldiğini belirtti.

Okulumuza her alanda maddi ve manevi destek veren Bafra Ticaret Sanayi Odası Yönetim Kurulu'na teşekkür etti. Beden eğitimi öğretmenleri Serdar Yaşar ve Kadir Ersoy okul yönetiminin ve Bafra Ticaret Sanayi Odasının kendilerini her anlamda desteklediklerini, bunun sonucunda başarının kazanıldığını ve bu başarının ekip işi olduğunu belirttiler.

 

Bafra Ticaret Sanayi Odası Başkan Vekili Zafer Yıldız okulun 2003’te yapıldığını, açılmasından bu yana henüz 8 yıl geçmesine rağmen her alanda büyük başarılar gösterdiğini ifade etti.

Yıldız “Bafra TSO ilköğretim okulu bu yıl özellikle sportif alanda gösterdikleri üstün başarılar bizleri çok mutlu ediyor. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da her zaman maddi ve manevi olarak okulumuzun yanında olacağımızı belirtiyor, bundan sonraki çalışmalar için başarılar dilerim” dedi.

Sporcu öğrencilere çeşitli ikramda bulunan Bafra Ticaret Sanayi Odasına, verdikleri destekten dolayı okul yönetimi teşekkürlerini belirtti.

Oktay Zerrin - Bafra

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.