Şampiyon Trabzonspor Arenaya hoşgeldin

Şampiyon Trabzonspor Arena'ya hoşgeldin

Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki gerilim azalmadığı gibi giderek daha da tırmanacak gibi görünüyor.

A+A-

 

Sarı-Kırmızılı cephedeki son gelişme, şike sürecine atıfta bulunularak, cumartesi günkü şampiyonluk maçında Trabzonspor için işte bu pankartın asılması...

Spor kamuoyu Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki gerilimin azaltılması için bir şeyler yapılmasını beklerken, her iki taraftan da var olan gerilimi daha da artıracak hamleler geliyor. Sarı-Kırmızılı taraftarların cumartesi günü saat 19.05’te TT Arena’da Trabzonspor’la oynanacak maçta açacağı iddia edilen pankart, olay yaratacak gibi görünüyor. Öyle ki, bu pankartta “2010-2011 sezonu şampiyonu Trabzonspor, Arena’ya hoşgeldin” yazacağı öne sürüldü. Bununla birlikte şike sürecine atıfta bulunularak, Fenerbahçe’nin şampiyonluğunun geçersiz sayıldığı, kupanın gerçek sahibinin Trabzonspor olduğu düşüncesi belirtiliyor. 

Tribünden mesaj verilecek

Sarı-Kırmızılı kulübün gerek Hatay’daki olaylar, gerekse genç bir taraftarın öldürülmesi nedeniyle kutlama yapmamaya karar vermesi nedeniyle organizasyonlar iptal edilmişti. Taraftarın çeşitli pankartlarla mesaj hazırlığında olduğu öğrenildi.

Kaynak:fanatik.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.