Şampiyon Halk Eğitim Merkezi

Şampiyon Halk Eğitim Merkezi

Bafra İlçe Kaymakamlığı Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen 98. Yıl Cumhuriyet Kupası turnuvaları sona erdi Bafra Açık Cezaevini yenen Halk Eğitim Merkezi şampiyon oldu.

A+A-

Bafra Kaymakamlığı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Futbol müsabakasında dün yapılan final müsabakaları ile sona erdi. Günün ilk karşılaşması Bafra Müftülük ile, Bafra ilçe tarım arasında gerçekleşti maçı 2-1 kazanan müftülük turnuvayı 3'üncü bitirdi. Günün bir diğer karşılaşması ise final maçıydı, final maçında ise Bafra Halk Eğitim Merkezi Bafra Açık Açık Cezaevini 2-1 yenerek Cumhuriyet kupasının sahibi oldu. 

Kupa töreninde konuşan Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen şunları söyledi, "aslında amatör gibi bakılsa da sizin turnuvalara çok güzel bir maç izlettiniz bize. Cumhuriyet'imizin 98. yılına yakışır bir misabaka oldu herkesi ayrı ayrı tebrik ediyorum" dedi.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ise, Turnuvaya katılan herkese teşekkür ederim. çok güzel bir maç oldu başta emeği geçen Bafra Kaymakamlığına ve daha sonra Gençlik ve Spor ilçe müdürümüz Osman Şenocak'a çok teşekkür ederiz. Güzel bir turnuva oldu" dedi.

sampiyon-halk-egitim-merkezi.jpgsampiyon-halk-egitim-merkezi-001.jpgsampiyon-halk-egitim-merkezi-002.jpgsampiyon-halk-egitim-merkezi-003.jpgsampiyon-halk-egitim-merkezi-004.jpgsampiyon-halk-egitim-merkezi-005.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.