SAMKON VE İSDEFDEN SAMSUNDA YOĞUN ZİYARETLER

SAMKON VE İSDEFDEN SAMSUNDA YOĞUN ZİYARETLER

Samkon genel sekreteri Hüseyin Eroğlu ve İsdef genel başkanı Fikret Bıyık ve yönetimdekilerle birlikte Samsun’da bir takım ziyaretlerde bulundular. Ziyaretlerin ilki Samsun Vali Yardımcısı Hasan Özhan’dı.

A+A-

Sivil toplum başkanları ve yönetimi Vali Özhan’ı Makamında ziyaret ettiler ve Samsun’u İstanbul’da en iyi şekilde temsil ettiklerini Samsun tanıtımı için bir çok çalışmayı devam ettirdiklerini belirttiler.

Sonrasında Samsun il özel idaresi genel sekreteri Adam Alan ile bir araya gelen yöneticiler gelişen büyüyen Samsun üzerine fikir alışverişinde bulundular. Samkon ve İsdef yöneticilerinin ziyaretleri bunlarla da kısıtlı kalmadı. Diğer ziyaret edilen yer İlkadım Belediyesiydi burada da Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’la bir araya geldiler. Sıcak bir ortamda geçen sohbetin konusu yine Samsun’du.

Sonrasında Samsunspor’u ziyaret eden Samkon genel sekreteri ve İsdef genel başkanı Samsunspor başkanı Emin Kar tarafından karşılandı. Samsunspor başkanı Emin Kar Samsunspor’a Samsunluların sahip çıkması gerektiğini Samsun’un tanıtımında bu kulübün öneminin büyük olduğunu belirtti. Ziyarette bulunan Hüseyin Eroğlu ve Fikret Bıyık Samsunspor için verilen her göreve hazırız dediler.

Samkon ve İsdef’in ziyaretleri gün boyunca devam etti. Canik belediyesinde belediye başkanı yardımcısı Seyit İleri’yi de ziyaret eden yöneticiler sonrasında Samsun il özel idaresi meclisini ziyaret ettiler.

Son ziyaret edilen yerde Ak parti İl Başkanlığıydı. Burada da il başkanı Fuat Köktaş tarafından karşılanan konuklar Köktaş’a Samkon ve İsdef ile ilgili bilgi verdiler. Aynı zamanda İsdef genel başkanı Fikret  Bıyık 22 Eylül Pazar günü İstanbul Esenyurt’ta açılışı yapılacak İsdef genel merkezine tüm Samsunluları davet etti. 

KAynak:Atilla ÖZER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.