Sakarya Samsunlular Derneğinden Depremzedelere Tam Destek

Sakarya Samsunlular Derneği Başkanı Adnan Pala ve yönetimi depremzedelerin yaralarına merhem olmak için çalışmalarını sürdürüyor. 

A+A-

Sakarya Samsunlular Derneği Başkanı Adnan Pala ve yönetimi depremzedelerin yaralarına merhem olmak için çalışmalarını sürdürüyor. 


6 şubat tarihinde merkez üssü Kahramanmaraş Pazarcık olan ve 10 ili etkileyen depremde binlerce vatandaş hayatını kaybetmiş, binlerce vatandaş yaralanmış, binlerce vatandaş ise evsiz kalmıştı.

Sakarya Samsunlular Derneği Başkanı Adnan Pala ve yönetimi ise depremin hemen peşinden neler yapabiliriz diyerek istişare toplantıları yaptılar.

Sakarya Samsunlular Derneği Başkanı Adnan Pala ve yönetimi dernek binalarında Bafra 55.net haber mikrofonlarına yaptığı açıklamada,’’ Sakarya Samsunlular Derneği olarak depremzede kardeşlerimizin ilk günden bugüne yaralarına merhem olmak için çaba gösterdik ve göstermeye devam edeceğiz. Bundan sonrada tüm gücümüzle desteğimizi sürdüreceğiz. Kıymetli dostlarımız, Saygı değer Hemşehrilerimiz. Bizlerde daha önceden Sakarya’mızda Asrın felaketini yaşadık.
Aynı felaketi yaşayan depremzedelere (AFAD )aracılığıyla Samsunlular derneğimizin yardımlarını aktardık.

Sakarya Samsunlular Derneği yönetimi olarak depremzede kardeşlerimizin ilk günden bugüne yaralarına merhem olmak için çaba gösterdik ve göstermeye devam edeceğiz. Bundan sonrada tüm gücümüzle desteğimizi sürdüreceğiz. 
Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve çevre illeri de etkileyen 7,4 büyüklüğündeki depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz.
Sakarya Samsunlular Derneği Kadın Kollarımız olarak da 8 mart dünya kadınlar günü programıyla ilgili Sakarya’da misafir olan depremzedelere neler yapabiliriz ve ramazan ayında deprem bölgesine neler yapabiliriz istişare toplantısı düzenledik.’’diyerek sözlerini tamamladı.
Sakarya Samsunlular Derneği Yönetiminden Başkan Yardımcısı Hafi Gündoğdu, Dernek Başkan vekili Ramazan Demir, Mali Sekreter Sabri Temur, yönetim kurulu üyesi Arif Avcı ise duygulu mesajları ile depremde vefat edenlere Allah’tan Rahmet, yaralılara acil şifalar ve kederli ailelere ve ulusumuza sabrı cemil dileklerini ilettiler.

1-115.png2-111.png3-084.png4-057.png5-042.png6-030.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.