SAKARYA SAMSUNLULAR DERNEĞİ KEŞKEK ŞÖLENİNDE 7 KAZAN KEŞKEK DAĞITTI

SAKARYA SAMSUNLULAR DERNEĞİ KEŞKEK ŞÖLENİNDE 7 KAZAN KEŞKEK DAĞITTI

Sakarya Samsunlular Eğitim Kültür Ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Adnan Pala,‘’ Bizler Samsun Sevdalısı, Sakarya Sevdalısı Ve En Önemlisi Türkiye Sevdalısı Olan Sakarya Samsunlular Eğitim Kültür Ve Yardımlaşma Derneğiyiz’’

A+A-

Sakarya Samsunlular Eğitim Kültür Ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Adnan Pala,‘’ Bizler Samsun Sevdalısı, Sakarya Sevdalısı Ve En Önemlisi Türkiye Sevdalısı Olan  Sakarya Samsunlular Eğitim Kültür Ve Yardımlaşma Derneğiyiz’’

 

Sakarya Poyrazlar Gölü Tabiat Parkında  gerçekleşen Sakarya Samsunlular Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği 3. Aile Piknik ve Keşkek Şöleninde 7 kazan geleneksel keşkek dağıtımı yapıldı.

Konu hakkında bir açıklama yapan Sakarya Samsunlular Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Adnan Pala,’’ Keşkek bizim geleneksel yemeklerimizdendir. Düğünlerimizde, etkinliklerimizde, bayramlarımızda ayrı bir yeri olmaktadır.

Keşkek yemekten öte insanların omuz omuza birlikte çalışarak ortaya koydukları bir emeğin ürünü olduğundan ayrıca birlik ve beraberliğin, imecenin önemini de ortaya koymaktadır.

Bunun için insanlarımız da büyük bir mutlulukla bir lokmayı paylaşıyorlar. Bu çok önemli. Manevi olarak çok güçlü bir atmosfer var. Yüzlerce  insana Sakarya Samsunlular Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği olarak  7 kazan keşkek dağıtarak birliğimizi güçlendirdik.

Bizler Samsun sevdalısı, Sakarya sevdalısı ve en önemlisi Türkiye Sevdalısı olan insanlar ve Sakarya Samsunlular Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneğiyiz . Yıllardır gurbet elde de olsak Samsun sevdamız içimizden hiç eksilmedi. Pikniğimize ve Keşkek Şölenimize katılan herkese Sakarya Samsunlular Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği yönetimi adına en kalbi şükranlarımızı sunmak isteriz.’’dedi.

dsc-0213-800x532.JPGdsc-0216-800x532.JPG1-800x532.JPGdsc-0223-800x532.JPGdsc-0233-800x532.JPGdsc-0231-800x532.JPGdsc-0218-800x532.JPG

 

 

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.