ŞAHİN;SAMSUN’UN BİRLİK VE BERABERLİĞE İHTİYACI VAR

ŞAHİN;SAMSUN’UN BİRLİK VE BERABERLİĞE İHTİYACI VAR

Kısa adı ASİYAD olan Ankara Samsun Sanayici ve İş Adamları ve Yöneticileri Derneği, her yıl düzenlediği iftar programının bu yıl 3.sünü büyük bir katılımla gerçekleştirdi.

A+A-

Ankara’da bulunan Samsunlu işadamları, bürokratlar, sivil toplum örgütü temsilcileri ve çok sayıda Samsunlu hemşerimizin katıldığı iftar programına Samsun’dan da katılım büyüktü.

Program Katın Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı konuşmada; “Bugün burada Samsun’un isteyince bir ve beraberlik adına nasıl adım atacağını göstermiş olduk.  Samsunlular son 10 yılda İstanbul’da, Ankara’da, Bursa’da yani göç verdiğimiz yerlerde büyük bir dayanışma içinde Samsun dışındaki Samsunluların bu birlikteliği bize de pozitif yönde enerji veriyor.”

SAMSUN’UN BİRLİK VE BERABERLİĞE İHTİYACI VAR

Başkan Şahin, “Samsun’un birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. Bizde Samsun olarak şu şekilde düşünüyoruz. Samsun olarak büyük bir aileyiz anlayışıyla bundan sonrada parti görüş ayrılığı problem edilmeden konu Samsun olduğunda gerisinin teferruat olduğunu hep beraber göstereceğiz.

Samsun’un bir problemi çözüleceği zaman Partilerin hangi partileri olursa olsun bütün vekillerin bütün temsilcilerin destek vereceğini inanıyorum ve bundan sonra ’da hakikaten önümüzde secimler var seçilen arkadaşlarımızın mecliste Samsun’un en ufak ihtiyacı olduğunda hep beraber hareket edeceğimize inanıyorum.

Her yerde secim atmosferi var. Fedakârlık yaparak buraya gelerek Samsunluların onurlanmasına vesile olan burada bir araya gelmemize fesile olan ASİAD Başkanı Osman Yılmaz ve yönetimine emek veren herkese teşekkür ediyorum.”

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.