ŞAHİN:BAFRA HİZMET EDENİ BAŞ TACI EDER

ŞAHİN:BAFRA HİZMET EDENİ BAŞ TACI EDER

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, kısa dönem içerisinde İlçede gerçekleştirilen yatırımların azımsanmayacak boyutta olduğunu ifade ederek “Kısa süre içerisinde ilçeye kazandırılan hizmetler ve çalışmaları devam eden projeler,

A+A-

Bafra’mızın son yıllarına damga vuruyor'' dedi.

“BAFRA YATIRIMLARDAN MEMNUN”

Çalışmaları büyük bir hızla devam eden, Kapalı spor salonu, Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu ve Yeni Şehir Stadını yerinde inceleyen Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, özellikle Kültürel ve sportif alanlarda ilçeye kazandırılan hizmetlerin, sadece Bafra Merkezinde yaşayan değil, Ülke genelindeki Bafralılarca da yakinen takip edildiğini belirtti. Başkan Şahin’in incelemelerinde İlçe Ziraat Odası Başkanı Sait Karagöl'de kendisine eşlik etti.

“HİZMET VİCDAN İŞİDİR”

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin; “Hizmet vermek de Hizmeti görüp takdir etmekte aslında vicdan işidir. Bafra’mızda son yıllarda gerçekleştirilen çalışmalar, projeler ve hizmetleri takdir etmemek mümkün değil. Bafra’mız Ulaşımdan, sağlığa, Turizmden, esnaf desteğine kadar birçok alanda büyük hizmetler ev sahipliği yaptı. Özellikle Gençlerimize yönelik yatırımlar bizleri fazlasıyla mutlu ediyor. Gençlik merkezi, Yeni Şehir Stadı, Kapalı spor salonu, Yarı olimpik kapalı yüzme havuzu, proje ve hizmetleri sadece bu güne değil, geleceğin Bafra’sına hitap ediyor “Dedi.

“BAFRA UNUTMAZ…BAŞ TACI EDER”

Bafralıların vefalı olduğunu ve yapılan hiçbir hizmeti unutmadığının altını çizen Başkan Şahin; ”Bafra için taş üstüne taş koyan hiçbir eli unutmaz ve daima vefa ve minnetle yad eder. Bu noktadan hareketle; Bakanlığı döneminde İlçemize: Gençlik merkezi, Kapalı spor salonu, Şehir Stadı Yanında ki Aydınlatmalı sentetik çim sahalı Futbol Kompleksi, Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu, Yeni Şehir Stadı gibi çok önemli projeleri kazandırılan Eski Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Suat Kılıç’a, İlçemize yapılan her hizmette önemli destek ve emeği bulunan Bafra’mıza Bölge Hastanesi ile sayısız okul ve derslik kazandırma noktasında verdiği katkı ve mücadeleye bizzat şahit olduğum hemşehrimiz Samsun Milletvekilimiz Sayın Ahmet Yeni’ye Bafra Belediye başkanı olarak şahsım ve hemşehrilerim adına çok teşekkür ediyorum. Ayrıca Hizmet Bayrağını devralan ülkemiz, Samsunumuz ve Bafra’mız içinde yeni ve büyük bir şans olacağına canı gönülden inandığım ve Başbakanımızın takdirleri ile Gençlik ve spor Bakanlığına getirilen Samsun Milletvekilimiz sayın Akif Çağatay Kılıç’a bu önemli görevinde de bir kez daha hayırlı olsun dileklerimle başarılarının devamını diliyorum” dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.