Şahin Ve Ayran Ailesinin Mutlu Günü

Şahin Ve Ayran Ailesinin Mutlu Günü

Bafra İlçesi’nin tanınmış ailelerinden Saniye –Bilal Şahin’in oğulları Kemal Alptekin Şahin ile Emire- Kenan Ali Ayran’ın kızı Esra (Ayran) Şahin ile ömür boyu mutluluğa ‘Evet’ dedi.

A+A-

         Saniye-Bilal Şahin çiftinin oğulları Kemal Alptekin Şahin ile Emire-Kenan Ali Ayran’ın kızları Esra (Ayran) Şahin hayatlarını birleştirdi.

               KEMAL ALPTEKİN İLE ESRA DÜNYA EVİNE GİRDİ

     Uzun bir dönem Bafra ilçesinde BBP Bafra ilçe Başkanlığı yapan ve daha önceki dönemlerde Bafra İçin BBP’den Milletvekilliği adaylığı ve Belediye Başkanlığı adaylığı da yapan İnşaat Mühendisi İşadamı Bilal Şahin ve eşi Saniye Şahin’in oğulları Kemal Alptekin Şahin ile Bafra ilçesinin tanınmış ailelerinden Kemal Ali Ayran ve Emire Ayran’ın kızları Esra (Ayran) Şahin Bafra Düğün Sarayında düzenlenen törenle dünya evine girdi.

     Genç Çift Kemal Alptekin İle Esra Düğün Merasiminde, Davetlilerin Masalarını Gezerek, ‘Hoşgeldiniz’ Dediler

    Dünya evine giren Kemal Alptekin Şahin ile Esra Ayran çiftinin nikâhını Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin kıydı. Nikâh şahitliğini ise, Samsun İl Özel idaresi İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Karakurt, AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, BBP. (MKYK) üyesi Mehmet Karabacak ve Seyit Şamil Şahin yaptı.

    Nikâhın ardından çiçeği burnunda çifte mutluluklar dileyen Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, "Tabiki evlenmek, yuva kurmak toplumların temel taşıdır. Ben yavrularımıza Allah, bir ömür boyu sağlık, mutluluk ve saadetler diliyorum” dedi.

     BBP. Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) üyesi Mehmet Karabacak ise, “Bizim toplumumuzda aile çok önemlidir. Aile sadakat üzerine kurulur. Aileden temiz evlatlar gelişecekler, milletimizin temel direği olan evlatlarımız gelişecek. Bu evlat yetiştirmede ve ailenin sağlam temeller üzerine kurulmasında, en etkin olanlarının hanımlar olduğunu düşünüyorum. Onlar aile içinde iyi bir öğretmen gibidir” dedikten sonra evlilik cüzdanını geline verdi ve çifti tebrik etti.  

     ŞAHİN VE AYRAN AİLESİ SALON GİRİŞİNDE DAVETLİ MİSAFİRLERLE YAKINEN İLGİLENDİ

      Düğün salonu girişinde, düğüne gelen davetli ve misafirleri Şahin ve Ayran aileleri tarafından güler yüzle ve ‘hoş geldin’ diyerek karşılandı.

       Genç çift pasta kesimini yaparken, davetliler havai fişek gösterilerini izledi.

Genç çift, kendilerini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayan konuklara teşekkür etti.

         Bafra Düğün Sarayında gerçekleşen düğün merasimine; Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Samsun İl Özel idaresi İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Karakurt, AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, BBP. Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) üyesi Mehmet Karabacak, AK Parti 19 Mayıs ilçe Başkanı İbrahim Eren, Çetinkaya Belediye Başkanı Hadi Sezer, İkizpınar Belediye Başkanı Şaban Çalışkan, BBP. Samsun il Başkanı Yakup Yıldırım, Bafra Belediyesi eski Başkanlarından
Yaşar Buharalıoğlu, Eğitim-Bir-Sen Bafra İlçe Başkanı Hamdi Yıldız, Bafra Sanayici ve İş Adamları Derneği (BASİAD) Başkanı Ahmet Aydın,
İlkadım Belediyesi AK Parti Grup Başkan Vekili Av. Kerami Gürbüz, Bafra Orta Karadeniz Gazeteciler Derneği
Başkanı ve Altınova Gazetesi İmtiyaz Sahibi Bilal Mürtezaoğlu, İl Genel Meclis üyeleri, okul müdürleri, öğretmenler, işadamları, Bafra Belediye Meclis üyeleri, Bafra Alperen Ocakları yönetim kurulu üyeleri, Bafra Belediye Personel Müdürleri, Şahin ve Ayran ailesinin yakınları ve çok sayıda davetli vatandaş katıldı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.