ŞAHİN: ŞEHİRDE OLAN HİZMETLERİ KÖYLERİMİZE DE TAŞIYACAĞIZ

ŞAHİN: ŞEHİRDE OLAN HİZMETLERİ KÖYLERİMİZE DE TAŞIYACAĞIZ

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK parti ilçe başkanı Tuncay Yurduseven ve AK Parti teşkilatı seçim çalışmaları kapsamında

A+A-

Darboğaz, Alaçam, Dikençik, İnözükoşuca, Yeniköy, Düzköy, Boğazkaya köylerini ziyaret ettiler. Başkan Şahin ve ilçe Başkanı Yurduseven köy ziyaretleri sırasında hasta ziyaretlerinde de bulunarak insani görevlerinide yerlerine getirmeye dikkat ettiler.

AK parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven köy konuşmalarında 30 Mart seçimlerinin önemine vurgu yaparak millet iradesine saygı gösterilmesi gerektiğini söyledi.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ise yaptığı konuşmalarda şehirde hangi hizmet varsa bu hizmetlerin köylerde de olması için Büyük şehir belediye başkanı ile birlikte çalışma ve hizmet  seferberliği başlatacaklarını ifade ederek şunları söyledi:  Bütün şehir yasası ile tüm ilçelerimiz, köylerimiz ve beldelerimiz büyük şehir belediyesinin hizmet sınırları içerisine alınmıştır. İlçemizde de köylerimiz ve 4 beldemiz Bafra belediyemizin hizmet sınırlarına dahil edilmiştir. Köylerimizin başta içmes suyu, yol ulaşım gibi problemlerini çözeceğiz. Bunun için büyükşehir belediye başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz bey Baframız için büyük bir şanstır. İktidarımız, bakanımız Akif Çağatay Kılıç ve milletvekillerimiz bizim için, Baframız için büyük şanstır. Bu şansı Baframızın tüm belde ve köyleri için kullanacağız. Şehirde hangi hizmet varsa onları beldelerimize ve köylerimize taşıyacağız. Bunun için tüm imkanlar seferber edilecektir. Genel iktidarımızın, bakanımzın, milletvekillerimizin büyük şehir belediyemizin ve Bafra belediyemizin imkan ve güçlerini birleştirerek çalışma seferberliği ile köy ve beldelerimizde hizmet yapacağız.  Bizim Yüreğimizde insanımıza olan sevgimiz, aklımızda ise Baframıza hizmet sevdamız var. Başka bir düşünce taşımıyoruz.Tek derdimiz hizmettir. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.