Sağlıklı yaşam için pedal çevirdiler

Sağlıklı yaşam için pedal çevirdiler

Samsun`un Bafra İlçesi`nde Bafra Bisikletçiler Derneği Yeşilay haftası etkinlikleri kapsamında bisiklet turu düzenlendi.

A+A-

Bafra Cumhuriyet Meydanında toplanan bisikletliler Yeşilay Haftası etkinlikleri kapsamında bisiklet sürdü. TEMA Vakfı Bafra Temsilcisi Süleyman Özata, “ Etkinliği düzenlemekteki amaç gençleri madde bağımlılığından ve kötü alışkınlıklardan uzak tutmak. Gençleri o tür alışkanlıklardan uzak tutarak, sağlıklı bir ulaşım aracı olan bisiklete yönlendirmek istiyoruz. Ben Bisikletliler Derneği`ne ve katılımcılara teşekkür ediyorum” dedi.

Bafra Bisikletliler Derneği Başkanı Hülya Yangın Ertekin ise, “ Yeşilay Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlemiş olduğumuz bisiklet turuna katılımdan oldukça memnunum. Böyle bir hafta da gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak adına böyle bir organizasyon gerçekleştirdiğimiz içinde mutluyum. Sürüş kurallarına uyarak turumuzu tamamlamak istiyoruz. Katılımcılara teşekkür ediyorum” dedi. Bisiklet turu Bafra Cumhuriyet Meydanından başlayıp yine aynı yerde son buldu.

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.