SAĞLIK BAKANI KOCA’DAN BAFRA İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNE KOCAMAN ALKIŞ

SAĞLIK BAKANI KOCA’DAN BAFRA İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNE KOCAMAN ALKIŞ

Bafra’da aşı olmaya gidemeyen tarım işçilerini sağlıkçılar tarlada aşıladı.Bafra’da sağlık görevlileri aşı olmaya gidemeyen tarım işçilerini aşılamak için tarlalara girdi.

A+A-

Bafra İlçe Sağlık Müdürü Dr.Aytaç Akın ve ekibinin pandemi süresince yaptığı çalışmalar her kesimden takdir görüyor.saglik-bakani-kocadan-bafra-ilce-saglik-mudurlugune-kocaman-alkis-001.jpeg

En son ise Bafra İlçe Sağlık Müdürlüğü ekiplerinin Bafra ilçesine bağlı Yeşilyazı Mahallesinde aşı olmaya gidemeyen tarım işçilerini aşılamak için tarlalara girerek aşıladı.
Samsun'un Bafra ilçesinde sağlık çalışanlarının tarım işçilerini aşılama anlarına ait bir fotoğraf karesini Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya sayfasından paylaştı.
Samsun'un Bafra ilçesinde çekilen fotoğraf karesi ile ilgili sosyal medya sayfasından bir paylaşım yapan Bakan Fahrettin Koca, "Kolay gelsin diyorlar, aşılarını yapıyorlar. Aşı ekiplerimiz, sağlık kurumlarımıza gelecek zamanı olmayan tarım işçilerinin aşılarını yapabilmek için tarlalarda. Fotoğraf Bafra’nın Yeşilyazı mahallesinden." dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.