Sağlam;"Taraftarımızı Evlerine Gülerek Gönderdik"

Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam, “İzlerken keyif alınan, bol pozisyon üreten, girdiği pozisyonları değerlendiren ve maç bittiği zamanda taraftarlar evine giderken yüzü gülerek mutlu bir şekilde gitmesini istiyoruz.

A+A-

Hatalarımızı azaltacağız, yaptığımız güzel şeyleri daha mükemmele ulaştırmaya çalışacağız. Yolumuza inşallah sağlam adımlarla devam edeceğiz” dedi.

Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam, kendi sahamızda 3-0 kazandığımız Sarıyer maçını değerlendirdi. Konuşmasına ilk olarak taraftara teşekkür ederek başlayan Ertuğrul Sağlam, “Taraftarımıza çok teşekkür ediyorum. Onlar gerçekten bize bugün oyunun her anında destek oldular. Oyuncularımızı da hep oyunun içerisinde tuttular. Onları hep daha iyi yapma adına motive ettiler. Bundan sonraki süreçte de inşallah biz hem sahada verdiğimiz mücadele ile hem oynayacağımız kaliteli futbolla hem de alacağımız sonuçlarla onları bir taraftan mutlu ederken, diğer taraftan da stadı tamamen doldurmalarını isteyeceğiz. Şimdi çok zorlu mücadelenin içerisindeyiz. Bu zorlu mücadelede taraftarlarımızın yanımızda olmasına ve bize vereceği desteğe çok ihtiyacımız olacak. Bugün özellikle onlara teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Sarıyer takımını hafta içerisinde iyi analiz ettiklerini ifade eden Ertuğrul Sağlam, “Sarıyer’in öne çıkan taraflarını, eksiklerini oyuncularımıza iyi anlattık. Bugün de bir taraftan gol ararken, diğer taraftan da arkadan rakibe açık vermemek için de defansif anlamda sorumluluk almaya çalıştık. İlk devrede rakibin vuramadığı bir pozisyonun dışında maçın genelinde rakibe pozisyon vermeden oyunu tamamladık. Oyunun her anında golü arayan, pozisyon üreten bir yapımız vardı. 75 ile 85 dakikaları arasındaki kısa bir süreçte rakibe topu verdik ama onu da verirken pozisyon vermedik” şeklinde konuştu.

Takımın yoluna sağlam adımlarla gideceğini belirten Ertuğrul Sağlam, “Yaptığımız güzel şeyleri daha iyiye, daha mükemmele ulaştırmaya çalışıyoruz. Oyuncularımızla devamlı görüşmelerimiz, toplantılarımız, analizlerimiz oluyor ve bunları antrenmanlarımızda çalışıyoruz. Hatalarımız tabi ki var. Hatalarımızı da her oynadığımız karşılaşmada biraz daha azaltmaya çalışıyoruz. İzlerken keyif alınan, bol pozisyon üreten, girdiği pozisyonları değerlendiren ve maç bittiği zamanda taraftarlar evine giderken yüzü gülerek mutlu bir şekilde gitmesini istiyoruz. ‘Bugün kazanalım ama nasıl kazanırsak kazanalım’ anlayışına bürünmeyeceğiz. Hatalarımızı azaltacağız, yaptığımız güzel şeyleri daha mükemmele ulaştırmaya çalışacağız. Yolumuza inşallah sağlam adımlarla devam edeceğiz. Diğer rakiplerimizin ne yaptığı an itibariyle bizi ilgilendirmiyor. Çünkü odaklanmamız gereken bir yer, yaşamamız gereken bir durum var. Bunu biz yaşayacağız. Maçlarımızı iyi oynayarak ve mücadele ederek kazanacağız. Bu baskıyı rakiplerimizin üzerinde onlara hissettirmeye çalışacağız. Ben oyuncularımızı tebrik ediyorum. İyi mücadele ettiler. Son dakikaya kadar skoru arttırma adına pozisyon ürettiler. 3-0 gibi güzel bir galibiyetle Perşembe günü oynayacağımız Çaykur Rizespor maçını düşünmeye başlayacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.