SADEF’ten Başkan Kul’a teşekkür

SADEF’ten Başkan Kul’a teşekkür

TERME Belediye Başkanı Şenol Kul, "Derneklerimizin çalışmalarını takip ediyor, kendilerini takdir ediyorum.

A+A-

Derneklerimizin birlik ve beraberlik duygusunu sağlama çabalarının yanı sıra, dirliğimizin simgesi oldukları için yöneticilerine teşekkür ediyorum. Derneklerimiz birliğimizin simgesidir" dedi.

SADEF Genel Başkanı Yıldıray Baş, Genel Sekreter Ahmet Yıldız ve İstanbul 3. Bölge Başkanı Sait Sever, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul'u ziyaret ederek, geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen Büyük Maltepe buluşmasına katkılarından dolayı Başkan Kul'a teşekkür etti. SADEF Genel Başkanı Yıldıray Baş'a ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek çalışmalarında başarılar dileyen Başkan Kul, "Derneklerimiz, bizim için son derece önemli. Derneklerimizle her zaman bir bütün halinde hareket etmekteyiz. Derneklerimiz birliğimizin simgesidir" dedi.

TERME HER ZAMAN YANIMIZDA

SADEF olarak ekim ayında düzenledikleri Samsun Tanıtım Günleri'ne, Terme Belediyesi'nin önemli destek verdiğini ifade eden SADEF Genel Başkanı Yıldıray Baş, "Belediye Başkanımız Şenol Kul'a desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Terme her zaman SADEF'in yanında oldu. Etkinliklerimiz devam edecek" diye konuştu.

 

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.