ŞABAN KILIÇ'DAN BAYRAM MESAJI

ŞABAN KILIÇ'DAN BAYRAM MESAJI

MHP Samsun İl Başkanı Şaban Kılıç,”30 Ağustos Zafer ve Özgürlük demektir”

A+A-

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla (MHP)Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Şaban Kılıç, kutlama mesajında, 30 Ağustos 1922'de, Türk milletinin tarih sayfalarına kahramanlık destanlarından birini daha altın harflerle yazdığını belirtti. Kadını, erkeği, yaşlısı ve genciyle milletin mücadelesi sayesinde 30 Ağustos'un 90. yıl dönümünü yaşamanın heyecanını ve haklı gururunu yaşadıklarını dile getirdi.

TÜRK MİLLETİNİN YENİDEN DİRİLİŞİNİN ADIDIR

Türk Milletinin yeniden dirilişinin adının 30 Ağustos Zafer Bayramı olduğunu söyleyen MHP Samsun İl Başkanı Şaban Kılıç,"Türk Milleti'nin İstiklal ve Hürriyet için verdiği kahramanlık mücadeleleriyle dolu olan 30 Ağustos Zafer Bayramını kutlamanın sevinç ve gururunu millet olarak yaşamakta kazanılan zaferlerin günümüze ışık tutması açısından çok büyük önem arz ettiği bilinmeli ve bu zafer layık olduğu şekilde kutlanması gerektiğini söyledi.30 Ağustos Zaferi'nin eşsiz bir kahramanlık destanı olduğunu ifade eden MHP Samsun İl Başkanı Şaban Kılıç, yayımladığı mesajda "30 Ağustos Zaferi zulme, hıyanete, eziyete ve sömürgeci heveslere karşı büyük bir darbe ve eşsiz bir kahramanlıktır dedi. Kahraman şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize minneti sunuyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ışığında ülkemizin nice zafer ve başarıları kazanacağına inancım sonsuzdur" dedi.

HAİNLER EMELLERİNE ULAŞAMAYACAKTIR

Kılıç,"30 Ağustos Zaferi ile tüm mazlum halklara örnek teşkil edecek biçimde işgalci güçlere unutulmayacak bir ders vermiş olan milletimiz hiçbir şekilde bağımsızlık ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini, sonsuza kadar var olacağını tüm dünyaya kabul ettirmiştir. Vatanın bağımsızlığından ve bölünmez bütünlüğünden asla vazgeçmeyen Türk milletinin yetiştirdiği büyük asker Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere tüm şehitlerimizi ve hayata veda etmiş gazilerimizi rahmetle anıyor ve dualarla yad ediyoruz."dedi. Kılıç, bölücü vatan hainlerinin son dönemlerde yapmış olduğu alçakça saldırılar yürekleri dağladığını, hainlerin emellerine ulaşmasına aziz milletin asla izin vermeyeceğini vurguladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.