Saadet Partisi Bafra İlçe Başkanı Mustafa Öcal, Sektörel Bakış'ın Konuğu Oldu

Saadet Partisi Bafra İlçe Başkanı, TSO Üyesi ve iş adamı Mustafa Öcal, Radyo Barış ve Bafra55.net in Canlı Yayın Konuğu oldu.

A+A-

Farklı sektörlerin konuşulduğu, sektörlerle ilgili sorunların, çözüm önerilerinin değerlendirildiği, Sektörel Bakış’ta bu haftanın konusu ülke gündeminde yer alan konular oldu.

Merhum Erbakan Hoca yıllarca söyledi: Un var, su var, tuz var ama maya bozuk. Neden? Çünkü biz; üretmeden zenginleşmenin yollarını bulmaya çalışıyoruz. Dünya’da hiçbir ülke üretmeden milli gelirini arttıramaz. Sadece Dubai modeli dediğimiz bir model vardır, önceden Saadet Partisinde şimdi ise Ak Parti’de siyaset yapan Numan Kurtulmuş, Türkiye’nin büyümesi hormonel bir büyümedir. Türkiye’nin gayrisafi milli hasılası bizim büyüdüğümüzü, milli gelirimizin arttığını gösteriyor fakat yapımızın gittikçe zayıfladığını ortaya koyuyor. Erbakan Hoca’nın belediyecilik anlayışı hala devam etmektedir. Belediyeciliğin gerçek anlamda nasıl olması gerektiğini bizler görev yaptığımız sürelerde gösterdik. Bizim belediyecilik anlayışımızı görmek isteyenler Milli Görüş’ün belediyelerinin yapmış olduğu çalışmalara bakabilirler.

30 yıl önce kendi kendine yeten bir ülkeydik. Şu anda ise ithal etmediğimiz hiçbir şey yok. 135 ülkeden tarım ürünleri ithal ediyoruz. 54. Hükümette göreve geldiğimizde biz kısa sürede bunu Türk milletine ispatladık. Tarihte hepsinin notu var. Araştırsınlar, okusunlar…

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.