Ramazan'da Fırınlar Sıkı Denetimde

Ramazan'da Fırınlar Sıkı Denetimde

Ladik Belediyesi Zabıta Amirliği ekipleri, ilçede bulunan ekmek, pide ve unlu mamullerin, sağlıklı ve hijyen koşullarda üretildiğini kontrol etmek amacıyla gerçekleştirdiği fırın denetimlerini, Ramazan ayında da devam ettiriyor.

A+A-

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte ilçede bulunan ekmek fırınlarına yönelik yapılan denetimlerini yoğunlaştıran Ladik Belediyesi zabıta ekipleri, pidelerin gramajından, fırınların temizliğine, etiket ve ambalaj kontrolü ile işyeri açma ve çalıştırma ruhsatlarının kontrolüne kadar birçok konuyu titizlikle inceliyorlar.

İlçedeki fırınların düzenli olarak denetlendiğini ifade eden Belediye Başkanı Selim Özbalcı, “Ramazan ayının gelmesiyle birlikte fırınlara ve esnaflara yönelik sıkı denetimler başlattık. Vatandaşlarımızın sağlıklı, hijyen ve gramaj kurallarına uygun ekmek, pide ve diğer unlu mamulleri tüketebilmesi amacıyla fırınlarımıza yönelik denetimlerimizi Ramazan Bayramı’na kadar daha da yoğunlaştıracağız. Kurallara uymayan esnaflarımıza cezai işlem uygulayacağız. Temiz ve hijyenik kurallara uygun ortamda üretilen pide ve ekmekleri tüketmek her vatandaşın hakkıdır. Yaptığımız denetimlerde temiz ve sağlıklı ürün üreten esnafa da teşekkür ediyoruz” dedi.

firin-denetimi-1.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.