PEHLİVANLARIMIZ BAŞKAN ÖZBALCI’YI ZİYARET ETTİ

PEHLİVANLARIMIZ BAŞKAN ÖZBALCI’YI ZİYARET ETTİ

Kırkpınar er meydanında ilçemizi başarıyla temsil eden pehlivanlarımız, Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı’yı makamında ziyaret etti.

A+A-

Başpehlivanımız Fatih Atlı ve Eski Başpehlivan, Ustaların Ustası olarak nitelendirdiğimiz Bayram Ertan’ın da eşlik ettiği ziyarette, 657. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde, orta deste boyda 187 pehlivan arasında birinci olan Ladik Belediyespor Güreş Takımı pehlivanımız Efe Kölebaş da konuk oldu. Başarısını Başkan Özbalcı’ya hediye eden Kölebaş, Ladik Belediyesi’nin her zaman spora ve sporculara destek olduğunu ifade ederek, Başkan Özbalcı’ya teşekkür etti.

Efe Kölebaş’ı kutlayan Başkan Özbalcı, “Kırkpınar’da şampiyon olmak, hangi kategoride olursa olsun, önemli bir başarı. Pehlivanımız Efe Kölebaş’ı tebrik ediyorum. Efe daha yolun başında... İnşallah bizleri gelecek yıllarda, er meydanında, başpehlivanlık yolunda en iyi şekilde temsil edecek. Buna yürekten inanıyorum. Çünkü Bayram Ertan gibi bir ustası var. Başpehlivanımız Fatih Atlı’nın da yeğeni. Bu Efe için büyük bir fırsat. İnşallah bu imkanı en iyi şekilde değerlendirir ve Fatih Atlı gibi bizleri Kırkpınar’da altın kemerle sevindirir. Tabi ki her şeyden önce önemli olan ahlak. Biz yiğitlerimizi dualı çayırda önce edepleriyle sonra başarılarıyla görmek istiyoruz. Bizim için bu, madalyalardan daha önemli. Rabbim pehlivanlarımızın başarılarını daim etsin. Sırtlarını yere getirmesin. Efe’miz ismi gibi yiğit olacak, İnşallah” dedi.

Özbalcı, konuşmasının ardından, 657. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde orta deste boyda birinci olan Efe Kölebaş’ı, altın ile ödüllendirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.