Pakun, Dünya Un Günü’nü Aşevi Yardımıyla Kutladı

Pakun, Dünya Un Günü’nü Aşevi Yardımıyla Kutladı

Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen yenilikçi un firması Pakun, 20 Mart Dünya Un Günü kapsamında Bafra ve Çorlu’daki aşevlerine gerçekleştirdiği bağışla 3 bin ihtiyaç sahibi aileye sıcak yemek ulaştırılmasına destek oldu. Şirket, ayrıca her iki şehirde.

A+A-

Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen yenilikçi un firması Pakun, 20 Mart Dünya Un Günü kapsamında Bafra ve Çorlu’daki aşevlerine gerçekleştirdiği bağışla 3 bin ihtiyaç sahibi aileye sıcak yemek ulaştırılmasına destek oldu. Şirket, ayrıca her iki şehirde Ramazan kolileri için de un bağışında bulundu.

50 yıllık köklü geçmişiyle ulusal ve uluslararası un pazarında adından söz ettiren Pakun, Dünya Un Günü’nü aşevlerine yaptığı un bağışıyla kutladı. Bafra ve Çorlu’daki tesislerinden bölge aşevlerine gerçekleştirilen bağışlarla hazırlanan çorba, ekmek ve börekler, toplam 3000 ihtiyaç sahibi aileye ulaştırılacak.

Pakun bölge müdürleri ve çalışanları, Bafra ve Çorlu aşevi yetkilileriyle birlikte çalışarak ihtiyaç sahiplerine ulaşacak yemeklerin yapımına yardım etti. Her iki şehirde aralarında yaşlı, engelli ve depremzede ailelerin de bulunduğu ihtiyaç sahibi 3000 aileye sıcak yemek götürülerek evlerine teslim edilecek.

Pakun, ayrıca Çorlu Belediyesi’nin ücretsiz olarak halka açtığı ‘Dost Marketi’ adlı gıda bankasına da un bağışında bulundu. 5kg’lık un paketleri, Ramazan için hazırlanan yardım kolilerine konarak ihtiyaç sahipleriyle buluşacak. Çorlu’da günlük 700 kişiye sunulan iftar yemeklerinde de yine bağışlanan unlar kullanılabilecek.

Bafra Aşevi’nde ise Pakun unlarıyla hazırlanan günlük 1000 adet ekmek Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak. Ayrıca, 5kg’lık un paketleri de Ramazan kolilerine konarak 1000 aileye ulaştırılacak.

pakun-dunya-un-gununu-asevi-yardimiyla-kutladi.pngpakun-dunya-un-gununu-asevi-yardimiyla-kutladi-001.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum