ÖZEL ÖĞRENCİLER, ENGELLERİ SPORLA AŞIYOR

ÖZEL ÖĞRENCİLER, ENGELLERİ SPORLA AŞIYOR

Osmanbeyli Şehit Mustafa Pilan Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi (Okulu), Samsun Maarif Hareketi kapsamında hazırlamış olduğu,

A+A-

öğrencilerin yeteneklerine uygun en az bir spor dalıyla ilgilenmesini sağlayarak, onların özgüvenlerinin geliştirilmesi ve özel sporcularla  ilgili ulusal ve uluslararası düzeyde sportif yarışmalara katılmaları hususunda çalışmalar yapmayı amaçlayan “Engelleri Sporla Aşıyoruz” projesinin meyvelerini toplamaya başladı.

Özel Sporcular Atletizm İl Birinciliği müsabakalarında, Otizm Genç Erkekler 100 metrede Ahmet Eren AŞÇI il birinciliği ve Kadir ASAN il ikinciliği elde etmiştir. Mental Genç Erkekler Gülle atmada ise, Erkan BÜYÜKİŞLEYEN dördüncü olmuştur.

İl Birinciliği müsabakaları sonucu Samsun ilini temsilen katılmış oldukları Özel Sporcular Atletizm Türkiye birinciliği yarışmalarında da Otizm Genç Erkekler 100 metrede Ahmet Eren AŞÇI Türkiye birinciliği, Kadir ASAN ise, Türkiye ikinciliği elde etmiştir. Öğrencilerin bu başarısı, arkadaşları, öğretmenleri ve ailelerinde büyük sevince neden oldu.

Bu başarılarından dolayı öğrencilerimizi, öğretmenlerini ve ailelerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

ozel-ogrenciler,-engelleri-sporla-asiyor.jpgozel-ogrenciler,-engelleri-sporla-asiyor-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.