Özel Medibafra’dan Kardeş Çiftine Veda Yemeği

Özel Medibafra’dan Kardeş Çiftine Veda Yemeği

Özel Medibafra Hastanesi Kurucularından Genel Cerrah Opr. Dr. Kenan Kardeş ve eşi Kadın Hastalıkları uzmanı

A+A-

Opr. Dr. Sema Kardeş’in Ankara’ya taşınmaları nedeniyle Özel MediBafra Hastanesi tarafından Şehir Kulübünde bir veda yemeği düzenlendi.

Düzenlenen yemeğe Medibafra Hastanesi doktorları ve aileleri katıldı.

Özel MediBafra Hastanesi İşletme Müdürü Şafak Aygül bir konuşma yaparak Ankara’ya geri dönüş yapan doktorlar Kardeş çiftine yeni yaşamlarında başarılar diledi.

Yemeğin ardından Özel Medibafra Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. İsmail Kadıoğlu, Kardeş çiftine plaket takdim etti.

 İsmail Kadıoğlu konuşmasında: “ Biz birkaç arkadaş Bafra’da nerede boş arazi görsek ölçerdik. Çoğu zaman metremiz olmaz, adımlarla ölçerdik. Biz burada bulunan arkadaşlarımızla bir hastane kurduk. Sonra bu hastane büyüdü, gelişti ve anlaşılıyor ki onu büyütenleri yolcu edecek kadar olgunlaştı. Umarım gözden ırak olan gönülden ırak olmaz. Bu plaketi çok sevdiğim arkadaşım Kenan Kardeş’e vermekten gurur duyuyorum. Burada bulunan arkadaşlarım gerçekten çok fedakârlık yaptılar, fedakârca çalıştılar hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.” dedi.

Opr. Dr. Kenan Kardeş ise;  “Bizler buradan hiçbir şekilde gözümüz arkada kalarak ayrılmıyoruz. Biz 2000 yılında Ankara’dan ailemizi ve arkadaşlarımızı bırakarak ayrılmıştık. Burada 12 yıla yakın çalışma hayatımız oldu. Ankara’ya bağlıyız biz, elinde sonunda dönecektik. Böyle bir dönüşten dolayı çok mutluyum. Özel Medibafra Hastanesinin kuruluşunda ve şuan hastanemizde  çalışan herkesin ayrı ayrı emeği var. Benimde içinde yer alan bir emeğim var. Bu sonuna kadar helal olsun. Bu gün özel bir gün oldu. Bundan dolayı bu günü hazırlayan, emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Mutlaka iyi günlerimiz kötü günlerimiz oldu. Sıkıntılı zamanlarımız oldu ama el ele verirsek bunları aşacağımızı biliyorum. Bende bundan sonraki hayatınızda arkadaşlarıma mutluluklar ve başarılı çalışmalar diliyorum. Buradaki çalışma arkadaşlarım ve komşularımla gönül bağım devam edecek .” dedi.

Konuşmaların ardından Özel MediBafra Hastanesi Başhekimi Hamiyet Çaylı, Kardeş çiftine hediye takdim etti.

Cezairli müzik grubu ise müzikleri geceye ayrı bir hava kattı.

 Gece fotoğraf çekimi ile sona erdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.