Özel Bafra Çözüm Koleji’nde Yılın Yorgunluğu Piknikte Atıldı

Özel Bafra Çözüm Koleji’nde Yılın Yorgunluğu Piknikte Atıldı

Özel Bafra Çözüm Koleji öğrencileri ve öğretmenleri, Alaçam Geyikkoşan Mesire Alanı’nda düzenlenen piknikte keyifli bir gün geçirdi.

A+A-

Özel Bafra Çözüm Koleji tarafından düzenlenen piknik organizasyonunda öğrenciler ve öğretmenler, yoğun geçen eğitim öğretim sezonunun yorgunluğunu birlikte attı.

Alaçam Geyikkoşan Mesire Alanı’nda gerçekleştirilen pikniğe Özel Bafra Çözüm Koleji Kurucusu Ramazan Yılmaz, Genel Koordinatör Mustafa Kurt, Anaokulu ve İlkokul Müdürü Nurten Bolat, Ortaokul Müdürü Sibel Kocoğlu, Lise Müdürü Nihal Uçar ile anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri ve öğretmenler katıldı.

Gün boyunca düzenlenen oyunlar, yarışmalar ve eğlenceli etkinliklerle öğrenciler keyifli anlar yaşadı. Öğretmenleri ve arkadaşlarıyla bir araya gelen öğrenciler, eğitim öğretim yılının ardından moral depoladı.

Piknik organizasyonu hakkında açıklama yapan Özel Bafra Çözüm Koleji Kurucusu Ramazan Yılmaz, öğrencilerin akademik başarılarının yanında sosyal ve kültürel gelişimlerine de önem verdiklerini belirtti.

Yılmaz, “Yoğun geçen bir eğitim öğretim yılının ardından öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle Alaçam Geyikkoşan Mesire Alanı’nda güzel bir gün geçirmek istedik. Organizasyona katılan tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve idarecilerimize teşekkür ediyorum.” dedi.
 

cozum-kolejinde-yilin-yorgunlugu-piknikte-atildi.jpg

cozum-kolejinde-yilin-yorgunlugu-piknikte-atildi-001.jpg

cozum-kolejinde-yilin-yorgunlugu-piknikte-atildi-002.jpg

cozum-kolejinde-yilin-yorgunlugu-piknikte-atildi-003.jpg

cozum-kolejinde-yilin-yorgunlugu-piknikte-atildi-004.jpg

cozum-kolejinde-yilin-yorgunlugu-piknikte-atildi-005.jpg

cozum-kolejinde-yilin-yorgunlugu-piknikte-atildi-006.jpg

cozum-kolejinde-yilin-yorgunlugu-piknikte-atildi-007.jpg

cozum-kolejinde-yilin-yorgunlugu-piknikte-atildi-008.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.