Osmanlı Yörük Çadırına Yoğun İlgi

Osmanlı Yörük Çadırına Yoğun İlgi

Yörük kültür ve geleneklerini gelecek nesillere aktarmak üzere 19 Mayıs İlçesi Yörükler mevkinde, Osmanlı Yörük evi kuruldu.

A+A-

Yörükler mahallesinde Veli Aydın tarafından hizmete açılan “Osmanlı Yörük Evi” ziyaretçilerin yoğun ilgisi ile karşılaştı. İşletme sahibi Aydın Bafra55.net haber sitemize yaptığı açıklamada, “Osmanlı ve Yörük kültürünü yaşatmak adına açtıkları “Osmanlı Yörük Evi” ziyaretçilerimiz tarafından ilgi ile karşılandı. Bizler gelenek ve göreneklerimizi bu çadırın içerisinde gelen misafirlerimize sergiliyoruz. Kültürümüzde bir kahvenin manasını bilmek onu içerken haz almak farklı bir duygu. Çadırımızda Kahvaltı çeşitlerimizin yanı sıra, özel gün ve gecelerde vatandaşlarımıza hizmet veriyoruz.”

osmanli-yoruk-cadirina-yogun-ilgi-2.jpgosmanli-yoruk-cadirina-yogun-ilgi-3.jpgosmanli-yoruk-cadirina-yogun-ilgi-4.jpgosmanli-yoruk-cadirina-yogun-ilgi-5.jpgosmanli-yoruk-cadirina-yogun-ilgi-6.jpgosmanli-yoruk-cadirina-yogun-ilgi-7.jpgosmanli-yoruk-cadirina-yogun-ilgi-8.jpgosmanli-yoruk-cadirina-yogun-ilgi-9.jpgosmanli-yoruk-cadirina-yogun-ilgi-10.jpgosmanli-yoruk-cadirina-yogun-ilgi-22.jpg


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.