Osman Topaloğlu:10 Kasım mesajı

Osman Topaloğlu:10 Kasım mesajı

Başkan Osman Topaloğlu Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 77.’ncı yıldönümü nedeniyle mesaj yayımladı.

A+A-

Topaloğlu yayımladığı mesajında, “Türkiye Cumhuriyetinin varisi, büyük devlet adamı ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü, sonsuzluğa uğurladığımız günün 77’ıncı yıldönümünde onu bir kez daha özlemle, saygıyla, sevgiyle ve rahmetle anıyoruz.

   Büyük liderler için kuşkusuz ki matem değil; fikirlerine sadakat gereklidir. Fikrinden hareketle 10 Kasım tarihini bir matem ve milli bir yas günü olarak kabul etmek yerine, fikirlerine yönelmek için bize verilmiş bir fırsat olarak görmekteyiz. Kısa hayatına büyük işler sığdıran Atatürk, barışçı kişiliği, reformları, düşünce ve yaptıklarıyla dünya tarihine damgasını vuran ve tüm insanlığın saygı duyduğu bir liderdir.

   Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu, milletimizin unutulmaz lideri, büyük komutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, O’nun şahsında dava ve silah arkadaşlarını, istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını bir kez daha sevgi, saygı, rahmet ve şükranla anıyor;

Sevgi ve Saygılarımı Sunuyorum.

Osman TOPALOĞLU

19 Mayıs Belediye Başkanı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.