Osman Genç bafra55.net'e konuştu

Türk Hava Kurumu (THK) Bafra Şubesi Başkanı Osman Genç hakkında çıkan iddialara Gülen Sezgin'in hazırlayıp sunduğu Sektörel Bakışa cevap verdi.

A+A-

Genç, Biz Kimsenin kalemşörlüğünü yapmıyoruz, benim üstümden pirim yapmaya  çalışan gazeteciler, bize ayak bağı olmasın. Vatanımız için çalışıyoruz, milletimiz için üretiyoruz, geçen 9 yılda benim neler yaptığımı herkes biliyor" dedi.

Bağış yaptı iddialarını da yanıtlayan Osman Genç şunları aktardı, "Bafra kaymakamlığından gelen bir görevli, Osman bey bir bağış konusu hakkında yardım alabilir miyiz dedi.  Kendisi seferberlik durumunda Türk Silahlı Kuvvetlerimize  ne bağışta bulunursunuz diye sordu. Bizde "Vatan olmak cihana bedeldir" düşüncesiyle burada kazandıklarımızı buraya harcayan birisi olarak ben 400 bin litre bağış teminatı verdim. Bunun da bugün perakende satış fiyatı da 2 milyon 700 bin Türk Lirası olduğu söyledim.

KAYMAKAMLIKTA Kİ GÖREVLİ BU TAHAHHÜTÜMÜ İMZA ALTINA ALDI

Kaymakam beyin yeni gelmesiyle kendisini ziyaret ettiğimiz de kaymakamlık personeli gelip bu tahahhütümü imza altına aldı. Buraya kadar durum bundan ibaret. Bir gün sonra sevdiğimiz basın arkadaşımız gazeteci kardeşimiz bizleri aradı ve başkanım dedi sizinle ilgili bir konuda görüşmek istiyorum. Ben kendisine konu nedir dedim kendisi de bağış yaptığınız iddiası var onunla alakalı dedi ve iş yerinize gelmek istiyorum dedi. Bende kendisine buyurun gelin dedim. Kendisi ofisime geldiğinde kaymakamlıktan bir duyum aldım seferberlik ilan olunduğunda size kaç litre benzin bağışlarsınız denildiğinde siz 400 bin litre dediniz bunun gerçek olup olmadığını sormak istiyorum dedi. Bende kendisine evet doğrudur böyle bir konu var dedim. Ben bu konuyu hiç bir şekilde kimseyle paylaşmadım kimseye demedim, o arkadaşımız  haber yapmış ve o doğrultuda başka arkadaşlarımız da haberi alarak bu konuyu haber yapmışlardır" dedi.

Haberin tamamı ve daha fazlası videomuzda

ekran-alintisi-002.JPG

img-9374-600x400.JPGimg-9372-600x400.JPG

img-9381-600x400.JPG

 

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.