Orhan Kırcalı sürekli halkın içinde

Orhan Kırcalı sürekli halkın içinde

AK Parti Samsun milletvekili Orhan Kırcalı seçildiği günden itibaren dur durak bilmeden sürekli halkın içinde olmaya devam ediyor. Kırcalı bir günde Bafra ve Alaçam’da 2 cenaze, bir hasta ziyareti, 3 düğün, basınla kahvaltı ve esnaf ziyaretlerine katıldı.

A+A-

Bafra Ziraat Odasını ziyaret ederek Oda Başkanı Osman Tosuner ve yönetim kurulu üyeleriyle beraber oldu. Kırcalı esnaf ziyaretlerine devam ederek, çay ocaklarında vatandaşlarla çay içip sohbet ederek hemşerileriyle beraber olmaya devam ediyor. Kırcalı’nın halkla beraber olması vatandaşlar arasında büyük memnuniyet meydana getirdi. Milletvekili Kırcalı’nın ziyaretlerine Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra AK Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Alaçam Belediye Başkanı Ecz. Hadi Uyar, Alaçam AK Parti İlçe Başkanı Av. Ali Şengül ve parti yöneticileri de katıldı.

AK Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı yaptığı açıklamada şunları söyledi: Halkımız bize önemli bir sorumluluk verdi. Seçim döneminde her fırsatta halkımızla beraber olacağımızı söylemiştim. TBMM’de ki yasama görevimiz dışında kalan zamanlarımızda halkımızın içinde olacağım. Toplumumuzun her kesimiyle, basınımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla, teşkilatlarımızla, muhtar ve azalarımızla sürekli istişare içinde olacağız. Samsunumuz ve tüm ilçeleri için hizmet etmeye çalışacağım. AK parti olarak 78 milyon vatandaşımızı kucaklıyoruz. Verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz. Başbakanımız ve genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu tarafından verdiğimiz sözlerin yerine getirilmesi için gerekli çalışmaların yapılması adına talimatlar verildi. İnşallah milletimiz daha mutlu olacaktır. Samsunumuzda Bakanımız, Genel başkan yardımcımız, milletvekillerimiz, büyük şehir belediye başkanımız, ilçe belediye başkanlarımız, il ve ilçe başkanlıklarımız ve tüm teşkilat kademelerimizle hizmete devam edeceğiz. 

b.jpgb-2.jpgb-3.jpgb-5.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.