OMÜ BAFRA ŞEVKET AŞCI TURİZM FAKÜLTESİNDE MEZUNİYET COŞKUSU YAŞANDI

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Bafra Şevket Aşcı Turizm Fakültesi ve Bafra MYO Turizm Meslek Yüksek Okulu mezunlarını verdi.

A+A-

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Bafra Şevket Aşcı Turizm Fakültesi ve Bafra MYO Turizm Meslek Yüksek Okulu mezunlarını verdi.

Bafra ilçesinde yer alan OMÜ Bafra Şevket Aşcı  Turizm Fakültesi Hanife Aşçı Konferans Salonunda mezuniyet töreni düzenlendi.
Program saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı.    
Öğrencilerin öğrenim hayatlarına dair hatıraların bulunduğu slayt gösterisinin ardından konuşmalara geçildi.

Yoğun programından dolayı mezuniyet törenine  katılamayan fakülte  bağışçısı AŞCI ailesi ve ASTAŞ HOLDİNG temsilcisi Hasan Kaya Aşçı’nın mesajı okundu.
Aşcı mesajında,’’ SAYIN PROF.DR.YETKİN BULUT
OMÜ BAFRA ŞEVKET AŞCI TURİZM FAKÜLTESİ DEKANI

19 Mayıs Üniversitesi Bafra Şevket Aşcı Turizm Fakültesinin 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni İle İlgili Nazik Davetiniz İçin En Başta Şükranlarımı Sunmak İsterim.
Aynı Tarihlerde Astaş Holding Olarak Almanya’da Yapılacak Olan Teknoloji Ve Tanıtım Fuarında Şirket Olarak Olacağımızdan Dolayı Aranızda Bulunamamın Üzüntüsü İçerisindeyim.
Ben Ve Aşcı Ailesi Olarak Bizlerin Manevi Bir Değeri Bulunan Merhum Babamız Hacı Şevket Aşcı Adına Bağışladığımız Omü Bafra Turizm Fakültesi Mezuniyet Törenine Katılım Sağlayan Bafra Ve Samsun Protokolüne,
Bafra Şevket Aşcı Turizm Fakültesinin Birbirinden Değerli Öğreticilerine, İdarecilerine, Geleceğimiz Olan Sevgili Öğrencilerimize Ve Ailelerine En Kalbi Şükranlarımızı Sunmak İsterim.
Başarı Dileklerimle……..

Hasan Kaya Aşcı ASTAŞ HOLDİNG 
Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON) Genel Başkanı.’’

2021-2022 yılı mezunları adına konuşma yapmak üzere Bafra Şevket Aşcı Turizm  Fakültesi birincisi Aleyna ÖZGÜL ile 2021-2022 yılı mezunları adına konuşma yapmak üzere Bafra Turizm Meslek Yüksekokulu birincisi Selenay ARSLAN’ı kürsüye gelerek anlamlı ve duygusal birer konuşma yaptılar.

Bafra Turizm Meslek Yüksekokul Müdürü  Doç. Dr. Seyfullah GÜL,’’ 
Okulumuzun 2021–2022 öğretim yılı mezuniyet törenine hepiniz hoş geldiniz. 2015 yılında kurulan ve 2018 yılında öğrenci kabul etmeye başlayan okulumuzda pandemi nedeniyle yüz yüze ilk kez yaşadığımız büyük bir mutluluğu paylaşmak için toplanmış bulunuyoruz. 150’yi aşkın aktif öğrencimizden bir kısmı aramızdan ayrılırken ve 22 mezunumuzun yanına yenilerini ekliyor olmanın gururu ve kıvancını yaşıyoruz. Mezun olan tüm öğrencilerimizi canı gönülden tebrik ediyorum. Bununla birlikte ben öncelikle öğrencilerimizin eğitim hayatlarında her zaman yanlarında bulunan, maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen, saygı ve takdire şayan velilerimize seslenmek istiyorum.
 Ve siz sevgili öğrenciler, size artık son kez öğrenciler diye hitap ediyorum. Bugün sizin için yaşamınızın bir dönemini kapanıyor ve bu okulun mezunu olarak aldığınız güçle bir başka dönemin başlangıcını yapıyorsunuz. Yaşamın getirdiklerinden, zorluklardan ve çok çalışmaktan korkmayın. Bilin ki ancak çok çalışanlarınız kalıcı başarılara sahip olabilecektir.  ’’diyerek sözlerini tamamladı.
OMÜ Bafra Şevket Aşcı  Turizm Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Yetkin Bulut yaptığı anlamlı ve duygulu konuşmada,’’ 2021-2022 eğitim öğretim yılı mezuniyet törenimize hepiniz hoş geldiniz.
Pandemi sürecini atlattığımız ve bu günlere sağlıklı olarak geldiğimiz için kendinizi alkışlamanızı rica ediyorum. Sevgili aileler böylesine değerli evlatlar yetiştirdiğiniz için ne kadar övünseniz azdır. Değerli ailelerimiz için güçlü bir alkış rica ediyorum. Ve sevgili turizmciler. Sizler bu günlere gelmek için özveriyle çalıştınız o yüzden alkışların en güçlüsünü sizler için rica ediyorum.
Sevgili gençler bugün itibari ile hayatınızda yeni bir pencere ve sayfa açılıyor. Umuyor ve diliyoruz ki bu açılan yeni sayfa sizlere iyilikler, güzellikler getirir. 
Bizler sizleri hayatınızın yeni aşamasına geçişi için elimizden gelenin en iyisini yapmaya özen gösterdik. Dünyayı derinden etkileyen pandemiye rağmen sizlerin çağın gereklerine uygun şekilde yetişmesi için yoğun çaba ve gayret sarfettik.  Bu bağlamda gerek yüz yüze, gerekse de çevrimiçi olarak birçok etkinlik düzenledik. Proje yazma eğitiminden kültürler arası iletişim eğitimlerine kadar birçok etkinliği çevrim içi ortamda gerçekleştirdik. Pandemi sürecinde de derslerimizi aksatmadan yürüttük. Bu manada üniversitemizin geliştirmiş olduğu AVYS sistemine hocalarımız anlatacakları dersleri videoya çektiler ve sizlerin derslerde kullanmanız için ders materyallerini söz konusu sisteme yüklediler. Pandemi süreçlerinin hafiflemesi ile beraber etkinliklerimize yeni başlangıç yaptık. Önümüzdeki dönem etkinliklerimize devam edeceğiz.

Değerli misafirler,
Bugün bu organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen, fakültemizin akademik ve idari personeline, bizimle sürekli iletişim halinde olan ve tüm süreçlerin etkin şekilde yürütülmesinde aktif rol alan öğrenci temsilcimize, sürekli yanımızda olan sektör temsilcilerimize, usta öğreticilerimize, Kaymakamlığımıza, Belediyemize, Lovelet AVM Genel Müdürü Sn. Mustafa Süzen’e, Altınkaya Yemek Fabrikası Sezai Şener ve Kemal Yıldırım’a , Onur Bıyıklı’ya, Bafra TSO’ya çok teşekkür ederiz. 
Bafra’mıza böyle bir güzel Fakültenin kazandırılmasını sağlayan ve bugün etkinliğin gerçekleştirilmesinde bize destek veren Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON) Genel Başkanı Sn. ASTAŞ HOLDİNG Hasan Kaya AŞÇI’ya ve AŞÇI ailesine özel olarak teşekkür ediyoruz.
Bugün bu güzel törenin ortaya çıkmasını sağlayan etkinlik kurulu üyelerine özel olarak teşekkür ediyoruz. Zaman zaman gerginliğin en üst düzeye çıktığı toplantılar ve özverili çalışmalarınızın sonucu olarak böyle bir tören yaşıyoruz. Hepinizin emeklerine sağlık. ‘’dedi.

OMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cengiz BATUK, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç yaptıkları konuşmalarda mezun olan öğrencilere sivil hayatlarında başarılar dilediler. Yapılan çalışmalar ve projelerden söz ettiler.
 
Dereceye giren fakülte birincisi Aleyna ÖZGÜL diploma ve ödülünü almak üzere sahneye davet edildi. Dönem birincisi Aleyna ÖZGÜL’e diploma ve ödülünü Bafra Belediye Başkanı Hamit KILIÇ takdim etti.
Fakülte birincisi Aleyna ÖZGÜL plaketini çakmak üzere mezuniyet kütüğünün yanına alındı .Fakülte  Dekanı Prof. Dr. Yetkin BULUT ile birlikte kütüğe  plaketi çaktı.
Dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesinin ardından pasta kesimi yapıldı.  Geleneksel kep töreni sırasında çocuklarının mezuniyeti için Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen velilerin oldukça duygulandığı görüldü.
Program anı fotolarının çekimi ve ikramların sunumu ile sona erdi.
Mezuniyet törenine Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, OMÜ Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Cengiz Batuk, Fakülte bağışlayıcısı AŞCI ailesi ve ASTAŞ HOLDİNG adına İş İnsanı Oral Aşcı, OMÜ Bafra Şevket Aşcı Turizm Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Yetkin Bulut, Bafra MYO Turizm Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Seyfullah GÜL, Bafra GİAD Başkanı Burak Özturan, Ak Parti Bafra İlçe Teşkilatı adına Furkan Bakan ve Emre Öztürk, CHP Bafra İlçe Başkanı Vahit Perçin, İYİ Parti Bafra İlçe Başkanı Aydoğan Yılmaz, Samsun İl Turizm Müdürü Adnan İpekdal, KYK Bafra Milli Piyango Yurt Müdürü M. Emin Albayrak, Okul yönetimi, öğretim görevlileri, öğrenci velileri ile öğrenciler katıldı.

OMÜ BAFRA ŞEVKET AŞCI TURİZM FAKÜLTESİNDE MEZUNİYET COŞKUSU YAŞANDI

OMÜ BAFRA ŞEVKET AŞCI TURİZM FAKÜLTESİNDE MEZUNİYET COŞKUSU YAŞANDI

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Bafra Şevket Aşcı Turizm Fakültesi ve Bafra MYO Turizm Meslek Yüksek Okulu mezunlarını verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.