Ömer Asaf & Ali Kerem Yıldırım'a Bafra'da Muhteşem Sünnet Merasimi

Ömer Asaf & Ali Kerem Yıldırım'a Bafra'da Muhteşem Sünnet Merasimi

Ak Parti Samsun eski milletvekili Mehmet Kurt ile Bafra’nın sevilen eğitimcisi Seyfettin Yıldırım’ın torunları,Ömer Asaf & Ali Kerem Yıldırım erkekliğe ilk adımlarını attılar.

A+A-

Ak Parti Samsun eski milletvekili Mehmet Kurt ile Bafra’nın sevilen eğitimcisi Seyfettin Yıldırım’ın torunları,Eczacı Abdullah Yıldırım’ın oğulları Ömer Asaf & Ali Kerem Yıldırım’a mehteranlı, ilahili, aşrı şerifli , mevlid-i şerifli bir programla birlikte baba ocağı Tütüncüler Köyünde muhteşem bir sünnet düğünü merasimi düzenlendi. 
Sünnet merasimi  NET AJANS’ın profesyonelce hazırladığı program ile başladı. Şuayip Şenel hocanın sunumunun ardından Ömer Asaf & Ali Kerem Yıldırım kardeşler mehteran takımının çaldığı marşlar eşliğinde bahçeye geldiler. 
Mehteran takımının verdiği konserin peşinden 15 Temmuz Şehitler Camii İmam-Hatibi Kadir Yeşilgil Kur’an- Kerim Tilaveti sonrası Ömer Asaf & Ali Kerem Yıldırım kardeşlerin dedeleri Bafra’nın sevilen eğitimcisi Seyfettin Yıldırım ve Ak Parti Samsun eski milletvekili Mehmet Kurt konuşma yaparak gelen davetlilere teşekkür ettiler.
Bafra İlçe Müftüsü Necmettin Kayar’ın sünnet ile alakalı konuşmasının ardından dua edildi.
Verilen ikramlar sonunda ise aileyi tebrik etmek isteyen davetliler uzun kuyruk oluşturdular.

Sünnet Merasimi sonrası bir teşekkür mesajı veren Eczacı Abdullah Yıldırım,’’Evlatlarımız  Ömer Asaf & Ali Kerem Yıldırım’ın  delikanlılığa adımını attığı bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza ailelerimiz adına en kalbi şükranlarımızı sunmak isteriz. İnsanlar, geride bıraktıkları nesillerle devam ederler Hiç kimse isminin unutulmasını, Neslinin kesilmesini istemez. Bu bakımdan Allah Teala, insanın fıtratına çocuk sevgisini yerleştirmiştir. Bizleri bu mutlu günümüzde, evlatlarımız Ömer Asaf & Ali Kerem Yıldırım’ın  mürvet’inde  yalnız bırakmayan tüm davetlilere sonsuz şükranlarımızı sunarız.’’dedi.
Sünnet merasimine çok sayıda davetli katıldı.

 

Ömer Asaf & Ali Kemal Yıldırım'a Bafra'da Muhteşem Sünnet

Ömer Asaf & Ali Kemal Yıldırım'a Bafra'da Muhteşem Sünnet Merasimi foto

Ak Parti Samsun eski milletvekili Mehmet Kurt ile Bafra’nın sevilen eğitimcisi Seyfettin Yıldırım’ın torunları,Ömer Asaf & Ali Kemal Yıldırım erkekliğe ilk adımlarını attılar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.