ÖLÜM YOLU DİYE ANILAN KARAKÖY HARASI MEVKİİNE KARAYOLLARINDAN ÇÖZÜM!

ÖLÜM YOLU DİYE ANILAN KARAKÖY HARASI MEVKİİNE KARAYOLLARINDAN ÇÖZÜM!

Sinop-Samsun Karayolu Karaköy Harası mevkiinde yıllardır meydana gelen ölümlü ve maddi hasarlı kazalara dur demek için Karayolları 7.Bölge Müdürlüğü çalışmalarına son sürat devam ediyor.

A+A-

Sinop-Samsun Karayolu Karaköy Harası mevkiinde yıllardır meydana gelen ölümlü ve maddi hasarlı kazalara dur demek için Karayolları 7.Bölge Müdürlüğü  çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Her yağmurlu havada kenarda biriken sulardan dolayı sürücüler Karaköy Harasında bulunan orta refüjün yanlarının tehlike oluşturduğu için büyük ölümlü, yaralamalı ve maddi hasarlı kazalar yaşamaktaydılar.
Konu ile ilgili Barış Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Kale bir hafta önce Karayolları 7.Bölge Müdürü Rıfat Silov ile bir telefon görüşmesi yaparak ölüm yoluna bir çare bulunması için istişarelerde bulunmuşlardı.
Karayolları Bölge Müdürü Rıfat Silov ise ivedi şekilde ekipleri harekete geçirerek Karaköy Harasında bulunan  yolda çalışma yaptırıp artık yağmur yağdığı zaman kenarlarda su kalmaması için mücadele veriyor.
Bu konuya duyarlı davranarak ölüm yoluna son verecek olan Karayolları Bölge Müdürü Rıfat Silov ve tüm ekibine Bafra Barış Medya Grubu olarak teşekkürlerimizi sunmak isteriz.

olum-yolu-diye-anilan-karakoy-harasi-mevkiine-karayollarindan-cozum-2.png

olum-yolu-diye-anilan-karakoy-harasi-mevkiine-karayollarindan-cozum-3.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.