Öğretmen Adayından Mutluluk Dersi

Öğretmen Adayından Mutluluk Dersi

Yalçın Köse- Bafra55.net / Samsun’un Bafra ilçesinde öğretmen adayı ‘Mutlu Nesiller’ sloganı ile sokak sokak çikolata dağıttı.

A+A-

İstanbul’da üniversite öğrenimine devam eden genç öğretmen adayı Eda Atmaca ‘Mutlu Nesiller’ sloganı ile Bafa’nın sokak ve caddelerini dolanarak küçük çocuklara çikolata dağıttı.

Çocukların gelişiminde mutluluğun önemli olduğunun farkındalığını yaratmak için çabalayan genç öğretmen adayı, çocuklara dağıttığı çikolatanın karşılığını çikolatayı verir vermez öpücük ve sarılma olarak gördü.

Çikolata dağıtımı hakkında açıklama yapan Eda Atmaca, “ ‘Mutlu Nesiller’ Sloganı ile yola çıktım. Mutluluk çocukların gelişiminde önemli bir noktadır. Halk olarak çocukluktan itibaren özellikle eğitim ve öğrenim hayatında yoğun stres ve baskı altında kalıyoruz.  Bu baskıya maruz kalan bireyler mutlu bir şekilde yetiştirilmediyse bu baskıya dayanamayarak sonuçları kötü olan hareketlerde bulunabiliyor. Mutlu yetişmeyen bireylerden oluşan toplumda suç oranı mutsuzlukla eş değer düzeyde ilerliyor. Bende kendimce bu konuda farkındalık yaratmak için çaba gösterdim.  Bizim toplum olarak artık mutluluk, hoşgörü ve sevgiye ihtiyacımız var.” dedi.

1-607.jpg2-565.jpg3-481.jpg4-332.jpg5-222.jpg6-147.jpg7-093.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.