Öğrencilerden Kaymakama ziyaret

Öğrencilerden Kaymakama ziyaret

Öğrencilerden Bafra Kaymakamı Halis Arslan’a İlköğretim Haftası Ziyareti

A+A-

2015-2016 eğitim- öğretim yılı ve  ilköğretim haftası kutlamaları kapsamı nedeniyle İlçe Milli Eğitim Müdürü M. Ali Katipoğlu, Bafra Barbaros ilkokulundan öğrenciler ve öğretmenler Bafra Kaymakamı Halis Arslan’ı makamında ziyaret ettiler.

Bafra Kaymakamı Halis Arslan’ı ziyaret eden öğrenciler çiçek sunarak, Bafra´da eğitime yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.

Kaymakam Halis Arslan ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, öğrencilere hediyeler verip önemli tavsiyelerde bulundu. İleride ailenizin, öğretmenlerinizin ve milletimizin gurur duyacağı başarılara imza atmalısınız. Ülkemizi yarınlara taşıyacak büyük insanlar olmalısınız. Okulunuz sizin ikinci aileniz, eviniz, anneniz ve babanızın size karşı davranışlarının aynısını okuldaki öğretmenler ve idarecilerden göreceksiniz. Bizim sizlerden istediğimiz öğretmenlerinizin dediğini yapmanız ve derslerinize çalışmanızdır. Öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin, tüm eğitim çalışanlarının ve ailelerimizin 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılının kazasız, belasız, huzur ve güven içerisinde geçmesini temenni eder, üstün başarılı bir yıl geçirmenizi dilerim dedi. 

ogrencilerden-kaymakama-ziyaret.JPGogrencilerden-kaymakama-ziyaret-001.JPGogrencilerden-kaymakama-ziyaret-002.JPGogrencilerden-kaymakama-ziyaret-003.JPG

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.