ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN ŞAHİN’E TEŞEKKÜRLER

ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN ŞAHİN’E TEŞEKKÜRLER

Bafra Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından okullarda başlatılan başta tiyatro olmak üzere kültür ve sanat faaliyetleri, takdir toplamaya devam ediyor.

A+A-

 Etkinlikler için okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’e teşekkür ettiler. 

BAŞKAN ŞAHİN OKUL ZİYARETLERİNE ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ilçe merkezinde bulunan okulların yanı sıra yeni mahalle olan köy okullarını da aralıksız olarak ziyaret ediyor. Başkan Şahin ziyaretleri kapsamında öğrencilerle birlikte tiyatro seyrediyor, yemek yiyor, öğrencilerle sohbet ediyor. Başkan Şahin ziyaretleri sırasında okul müdürleri ve öğretmenlerle istişare yaparak, ilçenin hedeflerini ortaya koyuyor. Karşılıklı görüş alış verişinde bulunuyor. Başkan Şahin, Turizm Fakültesi öğrencileri ve öğretim görevlileriyle de beraber olarak Bafra’nın turizm konusunda ki yapması gerekenleri konuştular. Başkan Şahin, Maarif Hareketi kapsamında okullara destek verdi. Okul idarecileri başkanı ziyaret ederek teşekkürlerini sundular.

 

AYLA FİMİ VE ÂŞIK VEYSEL FİLMİ

Büyük halk ozanı, Türk halk şairi Âşık Veysel’in hayatından esinlenerek çekilen Bilal Babaoğlu’nun yönetmenliğini yaptığı “Âşık” filmi Bafra Belediyesi tarafından öğrencilere gösterime sunuldu. Âşık Veysel’in torunu Yeliz Şatıroğlu, Emirhan Kartal, Meltem Miraloğlu, Uğur Aslan, Hülya Şen ve Ahmet Bilgin’in rol aldığı “Âşık” filmini Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’de öğrencilerle birlikte izledi. Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin “AYLA” filmi etkinliği kapsamında Kolay ilk ve ortaokulu öğrencilerine film sonrasında yemek verdi. Kolay ilkokulu ve ortaokulunda okuyan 260 öğrencinin katıldığı yemekten sonra öğrenciler Başkan Şahin’e plaket takdim ederek teşekkür etti. Başkan Şahin öğrencilerin bu davranışından dolayı duygulu anlar yaşadı. Ayla filmi Belediye tarafından pek çok okulun öğrencilerine izletildi.

 

TİYATROLAR BEĞENİ İLE İZLENDİ

Bafra Belediyesi, Scooby-Doo çizgi film karakterlerinin canlandırıldığı tiyatro etkinliği, Kültür ve Turizm Bakanlığının onayladığı İbişin Maceraları Kukla ve İlizyonist gösterileri, Eğitim Mesleki Eğitim Merkezinde okuyan Otistik çocuklarımıza kukla gösterisi, UNİMA Uluslararası Kukla Karagöz Federasyonu tarafından İbiş ve sevimli kuklalar oyunu öğrencilere sunuldu. Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, oyunları çocuklarla beraber izledi.

 

BAŞKAN ŞAHİN’E ANLAMLI TEŞEKKÜRLER

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ilçe merkezi ve yeni mahalle olan köylerde okul bahçelerinin düzenlenmesine katkı yaptı. Okul bahçelerine çocuk oyun grupları kurdu. Bahçelerin betonlarının yapılmasını ve çevre düzenlemelerini sağladı.  Başkan Şahin’in kültür ve sanatsal etkinlikler, İlk İş Babalık eğitimi kursu, ziyaretler, maarif hareketine destekleri, okul bahçeleri düzenlemeleri, film organizasyonları ve eğitime yaptığı destekleri için okul müdürleri, öğrenciler ve veliler teşekkür etti.

 

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı açıklamada şunları söyledi “Yıllarca öğretmenlik yaptım. Öğrencilerimizle birlikte olduk. Binlerce anımız oldu. Binlerce öğrencimiz yetişti. Bugün bakanlıklara, genel müdürlüklere, çeşitli kurum ve kuruluşlara kısacası nereye gitsem bir öğrencim ile karşılaşıyorum. Onları bir yerlerde görmekten büyük mutluluk duyuyorum. Belediye başkanı olduktan sonra da hemşerilerimle olduğu gibi öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve okullarımız ile ilişkimizi hiç kesmedim. Bir arada olmaya devam ettik. Okullarımızın her faaliyetine destek oluyoruz. Belediye olarak öğrencilerimizin faydalanacağı çeşitli etkinlikler yaptık. Bu etkinliklerimizden tiyatrolarımız devam ediyor. Başka etkinlikler de yapacağız. Öğrencilerimizle birlikte olduk. Sohbet ettik. Büyük mutluluk duydum. Hepsine sağlıklı ve başarılarla dolu yıllar diliyor, bir kez daha tüm öğrencilerimize, çocuklarımıza ve gençlerimize sevgilerimi sunuyorum. Bu faaliyetler için ilçe milli eğitim müdürlüğümüze, sendikalarımıza, okul müdürlerimiz, idarecilerimiz ve öğretmenlerimize, öğrencilerimiz ile velilerimize, başkan yardımcılarımız Kültür Müdürlüğümüz ve Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğümüze, AÇEV’e, OMÜ Şevket Aşcı Turizm Fakültemizin Dekanı, öğretim görevlileri ile öğrencilerimize teşekkür ediyorum.” Dedi.

bafra-belediyesi-(1).jpgbafra-belediyesi-(2).jpgbafra-belediyesi-(3).jpgbafra-belediyesi-(12).jpgbafra-belediyesi-(11).jpgbafra-belediyesi-(7).jpgbafra-belediyesi-(8).jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.