ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN ŞAHİN’E TEŞEKKÜR

ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN ŞAHİN’E TEŞEKKÜR

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Şehit Burak Perçin İlkokulu’nu ziyaret etti. Başkan Şahin, okul Müdürü Hasan Uçar, okul idarecileri, öğretmenler ve öğrencilerle sohbet etti.

A+A-

Okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler okul bahçesini tamamen yenileyerek beton ile kaplayan Başkan Şahin’e teşekkür ettiler.  Başkan Şahin ise “Güzel insanların ve sevgili çocuklarımızın teşekkürleri için teşekkür ediyorum. Her şey çocuklarımız içindir.” dedi.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı açıklamada şunları söyledi: ”Şehit Burak Perçin İlkokulumuzun okul bahçesi, çocuklarımızın oynamasına müsait değildi. Okul müdürümüz ve idarecilerimiz bizden yardım talep ettiler. Çocuklarımız geleceğimizdir. Onların mutlu olarak okuması geleceğimizin de mutlu olması demektir. Okulumuzun bahçesini tamamen beton yaparak uygun hale getirdik. Taşa toprağa takılıp artık düşmeyecekler, çamurda oynamayacaklar. Okulumuzu ziyaretimiz sırasında okul müdürümüz Hasan Uçar, idarecilerimiz ve öğretmenlerimiz bu çalışmamız için teşekkür ettiler. Öğrencilerimizle de sohbet ettik. Onlarda bahçe düzenlememiz için sevinçlerini ifade ederek teşekkür ettiler. Bu beni çok duygulandırdı ve mutlu etti. Çocuklarımızın sevinçlerini görmek her şeye değer. Bende herkese çok teşekkür ediyorum.”

burak-percin-ilkokulu-(4).jpgburak-percin-ilkokulu-(3).jpgburak-percin-ilkokulu-(2).jpgburak-percin-ilkokulu-(1).jpg

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.