ÖĞRENCİLER SABAH NAMAZINDA BULUŞTU

ÖĞRENCİLER SABAH NAMAZINDA BULUŞTU

Alaçam Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri sabah namazında bir araya geldiler. Okul Müdürü Adem ÇAVUŞ nezaretinde bir araya gelen öğrenciler sabah namazını eda ettikten sonra kendilerine ikramlarda bulundular.

A+A-

Alaçam Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından Alaçam Çarşı Camii´nde ‘Sabah Namazı Etkinliği´ adı altında öğrenciler bir araya geldi. İlk olarak sabah namazını eda eden öğrenciler daha sonra tesbihat ve Kur´an-ı Kerim Tilaveti gerçekleştirdiler. Sabah namazının ardından öğrencilere ikralar gerçekleştirildi.

TEŞEKKÜRLER İMAM HATİP

            Ayrıca öğrenciler ‘Sabah Namazı Etkinliği´ adı altında babalarını sabah namazına davet etti. Halkla buluşan İmam Hatip Lisesi öğrencileri, Okul Müdürü Adem ÇAVUŞ başta olmak üzere öğretmenlerine ve din görevlilerine teşekkür ettiler. 

 

NEŞEYİ RABBİ´NE İBADETTE ARAYAN GENÇ

            Namazın ardından konuşan Okul Müdürü Adem ÇAVUŞ, “Peygamberimiz (S.A.V) ideal genç tarifi sorulduğunda ´Neşeyi Rabbi´ne ibadette arayan genç´ buyurmuştur. Sevgili gençler, bütün kainatın da bildiği üzere Allah´a secde etmek herkese nasip olan bir nimet değildir. Bu nimete sahip olduğumuz için Allah´a ne kadar hamd etsek azdır" dedi.

İLGİDEN MEMNUNUZ

            Öğrencilerin bu tür programlara ilgisinden dolayı çok memnun olduğunu belirten Okul Müdürü Adem ÇAVUŞ, “Gençlerimizin sosyal, sportif, kültürel faaliyetlerinin yanı sıra manevi gelişimlerine, huzurda buluşmalarına da büyük katkı sağlıyor" Yapılan konuşmanın ardından program ikramlar ile sona erdi. 

            Emeği geçen öğretmenlerimiz Edebiyat Öğretmeni Muhammet ÇELİK'e ve Meslek Dersleri Öğretmeni Hakan AY'a, Alaçam İmam Hatipliler Derneği Yönetim Kurulu'na ve Çarşı Camii İmamı Fatih AÇIKGÖZ'e teşekkürlerimizi sunarım dedi.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.