Öcal: “Bafra`nın eğitim markasını oluşturmak için özel ortaokul kuruyoruz”

Öcal: “Bafra`nın eğitim markasını oluşturmak için özel ortaokul kuruyoruz”

Biz dershane ve etüt merkezi tecrübemizle Bafra`nın eğitim markasını oluşturmak için özel Ortaokul kuruyoruz.

A+A-

Bafra`da Bil Dershaneleri, dershanelerin kapatılma sürecinden sonra Gençlik Etüt Merkezi olarak Bafra`da eğitim için önemli bir yer tutmuştur. Temmuz ayında etüt merkezlerinin de kapatılacak olması Gençlik Etüt Merkezi Kurucu Müdürü Gökhan Öcal ve ekibini yıldırmamış, şimdi de özel ortaokul kuruyorlar. Bu kapsam da Bafra55.net olarak Bafra Etüt Merkezi`ni ziyaret ettik ve Kurucu Müdür Gökhan Öcal İle bir Röportaj gerçekleştirdik. Etüt merkezini dolaştık ve derslere misafir olduk. 

Gökhan Bey, biliyoruz ki dershanelerin kapatılmasından sonra etüt merkezi olarak hizmet verdiniz. Bugün gelinen süreçte 1 Temmuz 2017`de etüt merkezleri kapatılıyor. Bundan sonra eğitim ile ilgili neler yapacaksınız?

Biz dershane ve etüt merkezi tecrübemizle Bafra’nın eğitim markasını oluşturmak üzere özel okul kuruyoruz. Oluşturduğumuz tecrübeli, uzman ve dinamik kadromuzla en iyisini yapma için yolumuza devam ediyoruz. Dershane ve etüt merkezi olarak yakaladığımız başarıyı inşallah özel okul ile de sürdürme hedefimiz var. Kadromuz bizimle ve öğretmen arkadaşlarımıza güveniyorum.

Hayırlı olsun, okul binası nerede olacak, ne gibi çalışmalar yapacaksınız?

Teşekkür ederim. Binamız Bafra Anadolu Lisesi altında yol kenarı çok mevki bir yerde olacak ve inşaat süreci başlamış durumda. Biliyorsunuz TEOG sınavı öğrencilerimizin geleceğini belirleyen çok önemli bir sınav. Biz bu sınava öğrencileri hazırlamak amacıyla okul sonrası ve cumartesi günleri ekstra çalışmalar yapacağız. Özellikle TEOG`a hazırlanan öğrencilerimizin etüt merkezi gibi çok canlı ve etkili derslerle başarılı olmasını sağlayacağız.

Peki, 5, 6 ve 7.sınıflar için nasıl bir çalışma yapacaksınız?

Çocuklarımızı hobi bahçesi ile toprakla, spor salonumuz ile sporla, laboratuvarımız ile bilimle, müzik ve resim atölyemiz ile sanatla buluşturacağız. Dil eğitimi konusunda ise profesyonel bir çalışma yapacağız. Bizim için biz özel okulun olmazsa olmazları disiplin ve güvenliktir. Bunları da sağlamanın yolu veli irtibatı ve bilgilendirmeden geçer. Velilerimiz ile sürekli iletişim halinde olarak ve belirli periyotlarda yapacağımız toplantılar ve özel görüşmeler ile çocuklarımızın eğitiminde ilerleme kaydedeceğiz.

Milli Eğitim öğretmenlerinin de özel okullarda belirli saatlere kadar çalışma izinleri var, bunu değerlendirecek misiniz?

Evet, öğretmen arkadaşlarımızın özel okullarda 8 saate kadar izinleri var. Bu konuyla ilgili çalışıyoruz ve prensipte anlaştığımız ve alanında iyi öğretmen arkadaşlarımız var, zamanı geldiğinde veli ve öğrencilerimiz de bu isimleri öğrenecekler.

Gökhan Bey, son olarak söylemek istediğiniz bir şeyler var mı?

Öncelikle sizin nezdinizde Bafra55.net Haber sitesine bizim çalışma ve azmimize dikkat çekip bize ziyarette bulunduğunuz için. Özel Gençlik Koleji umarız ki Bafra`ya hayırlı olur. Biz Bafra`da büyüdük ve Bafralıyız. Yaptığımız her etkinlik, her yeni şeyin Bafra`ya hayırlı olmasını, Bafra`ya kazandırmasını amaçlıyoruz. Bize destek olan herkese teşekkür ediyoruz.gokhan-hoca-3.jpggokhan-hoca-4.jpggokhan-hoca-5.jpg1-394.jpg2-361.jpg3-300.jpg4-196.jpg5-125.jpg6-068.jpg8-022.jpg9-012.jpg10-007.jpg11-006.jpg12-007.jpg13-002.jpg14-002.jpg15.jpg16.jpg17-003.jpg18.jpg19.jpg20.jpg21.jpg22-002.jpg23.jpg24.jpg27-001.jpg28-002.jpg30.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.