Nihat Kale Regaip kandili mesajı

Nihat Kale Regaip kandili mesajı

Barış Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Kale Regaip kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

A+A-

Kale mesajında, Regaip Kandili dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. Mübarek Üç Ayların başlangıcı olan Regaip Kandilinin Ramazan-ı Şerif'in müjdecisi olduğunu belirten Nihat Kale, bu aylarda sevgi, saygı ve yardımlaşma duygularının doruğa ulaştığını vurguladı.

            Kandillerin, insanların kalplerin birbirlerine yaklaştıran, komşuluk, akrabalık, birlik, beraberlik, dayanışma duygularını arttıran, çok özel geceler olduğuna işaret eden Kale şunları kaydetti;

            “Peygamber Efendimiz; ‘Recep Allah’ın ayı, Şaban benim ayım, Ramazan ise ümmetimin ayıdır’ buyurmuştur. Üç aylar girdiği zaman da; “Allah’ım Recep ve Şaban aylarını bize mübarek kıl ve bizi Ramazana kavuştur” diye dua etmiştir. Bu duygularla hemşerilerimin üç aylarını ve Regaip kandilini tebrik ediyorum. Cenabı Allah’tan bizleri sağlık ve afiyet içerisinde daha nice kandillere ulaştırmasını, hayatımızın her anını hayırlı hizmetler ve makbul amellerle geçirmeyi nasip etmesini, milletimizin birliğinin, dirliğinin ve kardeşliğinin güçlenmesine vesile olmasını, salgın hastalığın def olmasını diliyorum" dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.