NEVZAT BATDAN BAŞKAN ŞAHİNE İLTİFAT

NEVZAT BAT'DAN BAŞKAN ŞAHİN'E İLTİFAT

4 Eylül tarihinde yapılan Bafra Belediyesi Meclis toplantısında DP Meclis Üyesi Mühendis Nevzat Bat söz alarak önemli ve çarpıcı açıklamalarda bulundu

A+A-

Bat açıklamasında “Başkan Şahin sayısız hizmetler yaptı.Geçmiş dönemlerle mukayese ettiğimde Başkan Şahin başarılırdır ve ben kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

Bat’ın Belediye Meclis toplantısında yaptığı konuşması Meclis üyeleri tarafından alkış aldı.

DP’li Bafra Belediyesi Meclis Üyesi Mühendis Nevzat Bat konuşmasında şu konulara değindi:

“Dört seneyi aşkın zamandır iş başında olan Bafra Belediye Başkanı bu müddet içerisinde küçümsenmeyecek işler yapmıştır.Başta şehir girişi olmak üzere şehrin görünümünü modernleştirmek ve güzelleştirmek adına,modern Pazar yeri,hayvan barınağı,arıtma tesisi ve park düzenlemeleri olmak üzere bir çok hizmeti bir döneme sığdırmıştır.Bunları yaparken de Başkan ve Meclis üyeleri uyumlu bir şekilde çalışmışlar ve hiçbir zaman parti mülahazası gütmeden ilçenin menfaatleri doğrultusunda kararlarını hür vicdanları ile vermişlerdir.

Bu uyumlu çalışmalarından dolayı Başta Belediye Başkanı sayın Zihni Şahin olmak üzere tüm Meclis üyelerine ve katkısı olan herkese teşekkürlerimi sunarım.

Sayın Belediye Başkanı bu hizmetleri yaparken de çok mütevazi davranmıştır.Bizler hakkında olumsuz ifadeler duymaktayız.Ancak söylenenler yapmadıkları değil de üslup ile ilgilidir.Bazılarınca sert mizaçlı olması,bağırması,kırıp dökmesi istenmekte.Bir nevi tek adam çalışması.Halbuki asıl olan ekip çalışmasıdır.Yönlendirmektir,Yol göstermektir.” Dedi.

Bafra Belediyesinin DP ‘li Meclis Üyesi Nevzat Bat konuşmasında ilçenin trafik ve otopark sorunları ile ilgili görüş ve önerilerini de dile getirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.