NESLİHAN HANCIOĞLU’NUN  30 AĞUSTOS MESAJI

NESLİHAN HANCIOĞLU’NUN 30 AĞUSTOS MESAJI

“Ulusumuzun, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde, emperyalizme ve yerli işbirlikçilerine karşı verdiği Ulusal Kurtuluş Mücadelesinin zaferle taçlandırılışının 97’nci yıldönümü kutlu olsun.

A+A-

30 Ağustos, tarihi bir eşiktir.
30 Ağustos, bu büyük milletin, en zor şartlarda dâhi esaret altına alınamayacağının tüm dünyaya kabul ettirilişidir.
30 Ağustos, tam bağımsız, ulusal egemenliği esas alan, lâik ve demokratik Türkiye Cumhuriyeti’nin temel harcıdır.
Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları, emperyalizme karşı verdiği mücadele sonunda gerçekleştirdiği devrimlerle, büyük Türk milletine aydınlık yarınlar armağan etmiştir. 
Bizlere düşen görev ise vatanımızı ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir. 
Toplumsal barışımızı hedef alan, millet egemenliğini yok sayan, hukuku ayaklar altına alan her girişim, karşısında yine büyük Türk milletini bulacaktır! 
Ulusumuz, bağımsızlığına ve hür iradesine yönelen bütün saldırılara karşı güçlü ve dik duracak, Kuvâ-yi Milliye ruhuyla Cumhuriyetimizin temel niteliklerini ve kazanımlarını sonsuza kadar yaşatacak kararlılığa sahiptir.
Bu duygu ve düşüncelerle; büyük milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı yürekten kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, ulusumuzun bağımsızlığı ve özgürlüğü için canlarını feda eden kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi şükran ve minnetle anıyorum.”

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.