Neşet Karagöz Dualarla Defnedildi

Neşet Karagöz Dualarla Defnedildi

Cuma namazı, alınan helallik ve cenaze namazının ardından Yakıntaş Mahallesi Mezarlığı aile kabristanlığına defnedildi.

A+A-

Yakıntaş mahallesi sakinlerinden Ali ve Şaban Karagöz’ün babaları, Seydi Karagöz’ün ağabeyi, Yakıntaş Mahallesi Muhtarı İsmail Çelebi’nin dayısı, Gökhan Karagöz ve Ak Mercan Delta Doğalgaz Müşteri Temsilcisi Kadir Karagöz’ün dedeleri Neşet Karagöz vefat etti.
Cenazesi Yakıntaş Mahallesindeki evinden alınarak Yakıntaş Camiine getirildi. Burada kılınan Cuma namazı, alınan helallik ve cenaze namazının ardından Yakıntaş Mahallesi Mezarlığı aile kabristanlığına defnedildi.
Cenazeye MHP Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna ve yönetim kurulu üyeleri, Ak Mercan Delta Doğalgaz  Bölge Müdürü  Mustafa Sezen, idareciler ve personelleri, Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner ve yönetimi, Bafra Kızılırmak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı ve Bafra Kahveciler Odası Başkanı Ahmet Yılmaz, Bafra Marangoz, Mobilya ve Ağaç İşleri Odası Başkanı İlhan Erken, İstanbul Bafra Yakıntaş Köyü Derneği Başkanı Ahmet Karagöz, Karagöz İletişim Yönetim Kurulu Başkanı Necati Karagöz, Bafra Barış Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Kale, mahalle muhtarları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

1-20221118144218.jpg2-20221118144218.jpg3-990.jpg4-689.jpg5-471.jpg6-341.jpg7-237.jpg8-169.jpg9-127.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.