Necattin Demirtaş'a Aday Ol Baskısı

Necattin Demirtaş'a Aday Ol Baskısı

Samsun'da MHP'liler ayaklandı! Samsun'da İlkadım İlçe Belediyesinin AK Parti'ye verilmesine tepki gösteren MHP'liler ayaklandı.. MHP ilkadım Belediye Başkan aday adayı Necattin Demirtaş, ittifaka razı olmadıklarını açıkladı.

A+A-
Samsun'da Cumhur İttifakını yeni bir krize sokacak bir gelişme yaşandı. MHP İlkadım İlçe Belediyesi Başkan aday adayı olan Necattin Demirtaş'ın yanına akşam nsaatlerinde toplu halde giden MHP'liler ve vatandaşlar, Cumhur
İttifakı kapsamında İlkadım Belediyesi'nin AK Parti'ye bırakılmasına tepki gösterdi.
Samsun'da MHP'liler Cumhur İttifakı kapsamında İlkadım Belediyesi'nin AK Parti'ye bırakılmasına tepki gösterdi. MHP Samsun İl Başkanlığında İlkadım Belediyesi için yaşanan tartışmanın ardından bu akşam saatlerinde toplanan MHP'liler ve vatandaşlar, Cumhur İttifakı nedeni ile İlkadım'dan aday gösterilmeyen Necattin Demirtaş'a destek verdi. MHP'nin İlkadım Belediyesi Başkan aday adayı olan Necattin Demirtaş kendisine destek vermeye gelen vatandaş ve partililere yaptığı konuşmada, "İttifaka razı değiliz" dedi.
Bu akşam saatlerinde yaşanan gelişmede Necattin Demirtaş'ın yanında MHP Kavak Belediye Başkan aday adayı olan Şerif Ün'de yar aldı.
Samsun'da Cumhur İttifakı nedeni ile adeta ayaklanan ve Necattin Demirtaş'a destek veren MHP'liler o anları ise sosyal medya sayfalarından canlı olarak yayınladı. "İttifaka razı değiliz" açıklaması yapan Necattin Demirtaş'ta kendisine destek vermek için yanına gelenlerin video görüntülerini sosyal medya sayfasından yayınladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum