
Nebiyan’da Kemence Coşkusu: Festival Alanı Horonla Sallandı
NebiyanFest'in dördüncü gününde sahne alan kemence üstatları, yüzlerce kişiyi coşturdu. Burak Hasanoğlu ve Serdar Sarı’nın ezgileri eşliğinde vatandaşlar horona doydu.
Samsun’un 19 Mayıs ilçesinde bu yıl dördüncüsü düzenlenen Nebiyan Doğa ve Gençlik Festivali (NebiyanFest), coşkulu etkinliklerle devam ediyor. Festivalin bugünkü bölümünde yarışmaların ardından sahneye çıkan kemence üstatları Burak Hasanoğlu ve Serdar Sarı, alanı dolduran vatandaşlara unutulmaz anlar yaşattı.
Karadeniz ezgilerinin yankılandığı festival alanında, vatandaşlar müzikle birlikte büyük bir horon halkası oluşturdu. İki saate yakın süren horon gösterisinde yüzlerce kişi coşku dolu anlar yaşadı.
Katılımcılar müziğe eşlik ederken, festivalin doğayla iç içe atmosferinde Karadeniz kültürü de tam anlamıyla hissedildi. Etkinlik alanında renkli görüntüler oluşurken, organizasyonun ilerleyen günlerinde de farklı kültürel etkinlikler ve konserler yapılması planlanıyor.
NebiyanFest, hafta sonuna kadar dopdolu programıyla misafirlerini ağırlamaya devam edecek.
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.