Nebiyan Yolunda Organik Tezgah Büyük İlgi Görüyor

19 Mayıs ilçesine bağlı Nebiyan Dağına giderken Kösedik Mahallesinde yol kenarında bulunan organik tezgah büyük ilgi görüyor.

A+A-

19 Mayıs ilçesine bağlı Nebiyan Dağına giderken Kösedik Mahallesinde yol kenarında bulunan organik tezgah büyük ilgi görüyor.

Kösedik Mahallesinde yol kenarında ilginç organik tezgah işleterek Nebiyan Kestanesini sobada pişirerek ilk önce tattıran daha sonra satan Avni Gülal Bafra 55.net haber mikrofonlarına açıklamalarda bulundu.
Avni Gülal,’’Ben ve ailem 2 yıldır evimizin alt tarafında bulunan yol kenarında Nebiyan kestanesi, kendi imalatımız turşular ve  daha değişik organik ürünleri vatandaşımızın damak zevkine sunuyoruz. Çaylarımızı demleyip içmeye başladıktan sonra alışverişlerimizi yapıyoruz. Buralara Samsun’dan, Sinop’tan ve Türkiye’nin değişik yerlerinden vatandaşlarımız geliyor. Buraların son derece temiz havası ve ürünlerine rağbet ediyorlar. İsterlerse kargo ile ürün gönderebiliyoruz.’’dedi.
Kösedik mahallesinde organik tezgahta kendi yetiştirdiği ürünleri satan Aslı Göcek dağda topladıkları bitkilerden değişik reçeller yaparak vatandaşların sağlıklı kalmasını sağlıyor.
Aslı Göcek ise yaptığı açıklamada,’’ Bende pandemi zamanı dükkanımızı kapatıp  Samsun’dan kalkıp Kösedik mahallesine ailem ile birlikte geldik. Pandemi zamanı ailem ve çevrem için sağlıklı olmak için yaptığım ürünleri şimdi de 2 yıldır vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz. Bu ürünlerin hepsi yararlı üründür. Bunlardan bir tanesi ise öksürüğe çok iyi gelen Kara Hindi Bağ Reçelidir. Değişik ürünlerimiz var. Yufka açıyoruz. Değişik şekilde turşu yapıyoruz. Vatandaşlarımız ise bu ürünlere büyük rağbet gösteriyor. Telefonlarla sipariş veriyorlar. Bizde kargo ile Türkiye’nin her yerine gönderiyoruz.’’diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.