Müstecep Mahallesi Derneği BADEF’e katıldı, birlik mesajı verildi

Müstecep Mahallesi Derneği BADEF’e katıldı, birlik mesajı verildi

Bafra Müstecep Mahallesi Derneği’nin BADEF’e katılım programı İstanbul Bayrampaşa’daki genel merkezde yoğun katılımla gerçekleştirildi.

A+A-

Bafra Müstecep Mahallesi Derneği’nin BADEF’e katılım programı İstanbul Bayrampaşa’daki İstanbul Bafralılar Derneği Federasyonunun genel merkezinde yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Bafra Müstecep Mahallesi Derneği’nin BADEF Bafra Dernekler Federasyonu’na katılım programı, 29 Mart 2026 Pazar günü İstanbul Bayrampaşa’da bulunan Genel Merkez binasında düzenlendi. Yoğun katılımla gerçekleşen programda birlik ve beraberlik mesajları ön plana çıktı. Bafra Müstecep Mahallesi Derneği Başkanı Oğuzhan Şener, Başkan vekili Semih Sezgin ve yönetiminin hazır bulunduğu katılım töreninde birlik ve beraberlik mesajları verilen konuşmalar yapıldı.

Bafra Müstecep Mahallesi Derneği Başkanı Oğuzhan Şener yaptığı konuşmada,’’SAMKON Genel Başkanımız Sayın Hasan Kaya Aşçı, SAMKON Genel Başkan Yardımcımız Sayın Ahmet Kocabaş, SAMKON Gençlik Kolları Başkanımız Sayın Erhan Özçakır, İstanbul Bafra Dernekler Federasyonu (BADEF) Genel Başkanımız Sayın Mustafa Hacıoğlu ve İstanbul Bafra Spor Kulübü Onursal Başkanımız Sayın Aydın Dursun ,Dernek başkanlarımız, yönetim kurulu üyelerimiz ve kıymetli hemşerilerimizin katılımlarıyla, Bafra Müstecep Mahallesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğimizin İstanbul Bafra Dernekler Federasyonu’na katılım töreni gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Birlik ve beraberliğimizi güçlendiren bu anlamlı adımın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.’’dedi.

İstanbul Bafra Dernekler Federasyonu (BADEF) Genel Başkanı Mustafa Hacıoğlu konuşmasında ,’’İstanbul’daki Bafralıların en büyük buluşma noktası olan Bafra Dernekler Federasyonu (BADEF), ailesine yeni bir halka daha ekledi. Bafra Müstecep Mahallesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, düzenlenen görkemli törenle resmen BADEF bünyesine katıldı. İstanbul’da yaşayan hemşehrilerini tek bir çatı altında toplamayı ve dayanışma ruhunu diri tutmayı hedefleyen BADEF, büyümesini sürdürüyor. Müstecep Mahallesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin katılımıyla federasyon, İstanbul’daki temsil gücünü bir adım daha ileriye taşıdı. Bafra  Müstecep Köyü Derneğinin BADEF Bafra Dernekler Federasyonuna üye olarak katılım programı 29 Mart 2026 Pazar günü Bayrampaşa Genel Merkez Binasında yapıldı. Bu anlamlı buluşmada, birlik ve beraberliğimizi pekiştirerek önemli ve tarihi bir adım atılmış, BADEF çatısı altında güç birliği sağlanmıştır. Alınan bu kararın Bafra  Ailesine ve tüm hemşehrilerimize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ederiz.’’diyerek sözlerini tamamladı.

Programa SAMKON Genel Başkanı Hasan Kaya Aşçı, SAMKON Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Kocabaş, BADEF Bafra Dernekler Federasyonu (BADEF) Genel Başkanı Mustafa Hacıoğlu, BADEF Yönetim Kurulu üyeleri ile İstanbul Bafra Spor Kulübü Onursal Başkanı Aydın Dursun, Bafra Müstecep Mahallesi Derneği Başkanı Oğuzhan Şener, Başkan vekili Semih Sezgin ve yönetimi katıldı. Ayrıca federasyona bağlı dernek başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda hemşehri de törende yer aldı.

Gerçekleştirilen katılım programında Müstecep Mahallesi Derneği’nin BADEF çatısı altına katılmasıyla birlikte federasyonun daha da güçlendiği vurgulandı. Yapılan konuşmalarda birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekilerek, bu adımın Bafra için önemli ve tarihi bir gelişme olduğu ifade edildi. Katılımcılar, alınan kararın tüm Bafra ailesine hayırlı olmasını temenni ederken, “Birlikte daha güçlüyüz” mesajı verildi.

mustecep.jpg

mustecep-koyu-dernegi-badefe-katildi-birlik-mesaji-verildi-4.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.