Mustafa Demir Bafra'ya hangi müjdeyi verdi

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’den Barış Medya Grup’a özel açıklamalar

A+A-

AK Parti Samsun İl Kurucusu ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Barış Medya Grup’u makamında ağırladı. Mustafa Demir, Bafra ile ilgili projeler ve çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu.

 “Hizmeti kişiselleştirmeyi doğru bulmuyorum”

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları ve projelerle ilgili Barış Medya Grup’a açıklamalarda bulunan Demir, “Yapılan hizmetleri kişiselleştirmeyi doğru bulmuyorum. Biz burada sizler adına görevde bulunuyoruz. Bizden beklenti içerisinde olan, 1 milyon 350 bin vatandaşımız var. Biz, yapılan hizmetlerin dikkat çekmesi konusuna hassasiyetle yaklaşıyoruz.” İfadelerini kullandı. Bafra ile ilgili olarak, Türkiye’de kamu yatırımları konusunda neredeyse en iyi ilçelerden biri olduğunu belirten Demir,  OSB bölgesinin de her geçen gün genişleyerek dikkat çektiğini ifade etti.

“Bafra otogarını yeniliyoruz”

Mevcut otogarın yerini koruyarak, şehir içindeki vatandaşların rahatlıkla ulaşım sağlayabileceği çok şık yeni bir otogar çalışması başlattık. Farklı bir yerde yeni otogar içinde başka plan ve projelerimizde mevcut bulunuyor.”

“2023 yılında Bafra’da kırsal alt yapı sorununu bitirmiş olacağız”

31 Mart seçimlerinde halka verilen sözlerin gerçekleştirilmesi konusunda da açıklamalarda bulunan Demir, “ 2024 yılı olarak belirttiğimiz alt yapı tamamlama çalışmalarını bir yıl öne çekiyoruz ve 2023 yılında Bafra’da kırsal alt yapı sorununu bitirmiş olacağız.” Açıklamasında bulundu.

“Türkiye’nin en modern sebze halini Bafra’ya yapıyoruz”

Bafra ile ilgili birçok projenin varlığından bahseden Demir, Bafra’ya yapılan yatırımların çokluğunu belirterek, “Türkiye’nin en modern sebze halini de Bafra’ya yapıyoruz. Bafra Ovası’na müthiş bir sinerji ve enerji katacak. Bizim Bafra Ova’mız Türkiye’nin en büyük alüvyon ovalarından.”

Türkiye’de yatay kalkınmayı en iyi başaran iliz”

“İlçelerde yaşayan vatandaşlarımız bir düşünsün, Samsun standartlarında yaşamayan ilçemiz neredeyse yok. Birkaç yıl içerisinde Samsun adından çok daha söz ettirecek konuma gelecek ve Türkiye’ye örnek teşkil edecek.”

Bafra başta olmak üzere birçok ilçenin de sıkıntı yaşadığı ilçe minibüsleriyle ilgili proje ile ilgili de açıklama da bulunan Demir, “Önümüzdeki yıl Kültür Merkezi’nin yanına yapılacak olan minibüs terminalimizin proje çalışması tamamlandı. Yapılacak olan terminalimiz ile tüm ilçelerimizin çektiği ulaşım sorunu çözüme kavuşacağı gibi Samsun’un merkezine de ticari hareketlilik getirmiş olacağız” açıklamasında bulundu.

Haber : Abdullah Özdemir / Emre Şahinol

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum