MÜSLÜMANLARI KATLEDEN HAÇLI ZİHNİYETİNİN NOEL’İNİ KUTLAMIYORUZ

MÜSLÜMANLARI KATLEDEN HAÇLI ZİHNİYETİNİN NOEL’İNİ KUTLAMIYORUZ

Saadet Partisi Bafra Gençlik Kolları Noel çılgınlığının yaşanmaya başladığı,

A+A-

sokakların caddelerin çam ağacıyla süslendiği bu günlerde Toplumsal Şuurlandırma Çalışmaları kapsamında Müslümanların bu günlerde ifsada düşmemeleri için, afiş çalışması yaptı.

Çalışma hakkında bilgi veren A.Mücahid YILDIZ şunları kaydetti;

Hıristiyan bayramı olan Noel yılbaşı kutlamaları adı altında, kapitalist Batı tarafından Müslüman ülkelere pazarlanırken, Türkiye’de her sene 31 Aralık’ta aynı rezillikler yaşanıyor. Kutlama adı altında içki ve fuhuş meşru gösterilirken, yapılan taşkınlıklar, görmezden geliniyor. Sokaklar kendini kaybetmiş insanlar tarafından esir alınırken, tacizler, kavgalar, küfürleşmeler, atılan nağralar, yapılan gürültüler, yılbaşı kutlamalarının gerçek yüzü olarak karşımıza çıkıyor. İslam’ın koyduğu yasakların güle oynaya çiğnendiği bugünde insanlar adeta Yaradan’ın emirlerine savaş açıyor. Bu hadbilmezliğin sonu belli. Hüsran ve gözyaşı. Bunun en açık göstergesi için 1 Ocak sayılı gazetelere bakmanız yeterlidir’’dedi.

Yıldız; Bizim öncelikli olarak dinimizde böyle bir şey yok. Peygamber efendimiz (S.A.V.) ’’Kim bir kavme benzerse o da onlardandır.’’ Buyurmuşlardır. Bunun yanında kültürümüzde de böyle bir kutlama yoktur. Bizler Osman gazi’nin, Kanuni’nin, Yavuz Sultan Selim’in, Sultan Fatih’in evlatlarıyız. Nasıl olur da böyle bir hadsizliğe kalkışabiliriz. Bin yıldır ecdadımız İslam için, maneviyat için, ahlak için mücadele etti. Bu haçlı zihniyetinin insanlığa yaptığı zulümleri hepimiz gördük.  Batılıların insanlığını, modernliğini, çağdaşlığını da gördük. Bütün bu sebeplerden dolayı bu gün Biz Müslüman ve şuurlu bir gençlik olarak  ‘’MÜSLÜMANLARI KATLEDEN HAÇLI ZİHNİYETİNİN NOEL’İNİ KUTLAMIYORUZ.’’ Kutlamadığımız gibi de Müslüman kimliği taşıyan kardeşlerimizi de kutlamamaya davet ediyoruz’’dedi.

Son olarak Yıldız; Bizler üzerimize düşen sorumluğu yerine getirdik ve yükümlülükten kurtulduk. Tebliğ ve davetimizi gerçekleştirdik. İnşallah Müslüman kardeşlerimiz yaptığımız çalışmalarla işin farkına varır ve bu ifsada düşmezler’’dedi.

Mücahid Yıldız Milli şairimiz Mehmet Akif ERSOY’UN şu şiirini okuyarak açıklamasını nihayete erdirdi.

Ya Rab! Böyle mi olacaktı benim cennet yurdum?
    Baktımda etrafıma yalnızım ağladım durdum.

    Bir mana veremedim, şu miladi yılbaşına!
    Şaştımda kaldım, Müslümanların vah telaşına!

    Çevirdim başımı, nereye ettimse bir nazar.
    Gördüm ki Noel için hazır, yer-yer çarşı-pazar

    Haykırmak gelmişti içimden, seslendim millete
    Heyhat! Duyuramadım, ne Ahmet’e ne Mehmet’e


    Ya Rab! Kurtulsun! Hidayet ver bu millete
    İslama gelsin milletim son versin şu zillete.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum