Murat Topal, Allah'ın huzurunda hesap verecekler

Eğitime Destek Platformu Bafra Temsilcisi Murat Topal Gazeteci Abdullah Özdemir’e “28 Şubat Postmodern” darbenin 5 ayağı var” dedi.

A+A-

Postmodern darbenin 5 siyasi ayağının olduğunu ve bunlardan birisinin siyasi ayağı olduğunu aktaran Topal şu şekilde devam etti. Bu darbenin başarılı geçen Refah yol döneminin 1 yıl süren başarılı süreci sona erdirmek için çeşitli bahaneler üreterek, ekonomide ve diğer alanlarda başarılı olduğunu gören Amerika ve Siyonizm, Refah yol hükümetini sona erdirmek için, Türkiye’de basını kullanarak, Sivil Toplum Kuruluşlarını kullanarak ve aynı zaman da fetöyü kullanarak islami inançları olan insanları mağdur etmekle başlayan bir dönemi başlattılar.

BİN YIL SÜRECEK DEDİLER 10 YIL BİLE SÜRMEDİ

Bu darbenin etkileri bin yıl sürecek dediler, Allah’a hamd olsun ki 10 yıl bile sürmedi diyen Topal, O dönemde bir takım sıkıntılar, zulümler, ayyuka çıktı. Bakıyoruz ki başarılı giden bir hükümet % 30 oranında zam istenilen memurlara % 50 gibi bir oran veriyor. Bir taraftan da askeriyeye 100’de 150 zam veriyor. Bütün düzeyler de refah düzeyi artıyor. Yine bakıyorsunuz bütün fabrikalar açılıyor, bütün çalışmalar güzel gidiyor. Erbakan’ın D8 islam ülkeleri iş birliği teşkilatı projesi ile birlikte Müslüman ülkeleri bir araya getirme çabası Amerika’nın gizli kripto göndermesiyle birlikte hükümetin devrilmesi noktasında askeri kanattan bir çalışmanın yapılması tavsiye ediliyor ve Refah Yol hükümetinin derhal hükümetten uzaklaştırılması ve itibarsızlaştırılması istendi” dedi.

ALLAH KARŞISINDA HESAP VERECEKLER

O dönemde basında sahte Fadime Şahinler üretiliyor, Ali Kalkancılar üretiliyor ve yine okullara ajanlar sokularak bir takım provakatör eylemler gerçekleştiriliyor. O dönemde üniversitelerde ikna odaları kuruldu, zorla okuldan çıkarılan öğrencilerden ayağını, çocuğunu kaybeden o dönemin mağdurları öğrencileri var diyen Topal,  O dönemde üretilen Fadime Şahinler ortadan kayboldu, Ali Kalkancılar yoklar, o gün Müslümcüler yok, o gün televizyon kanallarına çıkıp konuşan siyasiler yok artık, o gün meclise başörtüsüyle giren milletvekiline haddini bildirin diyen siyasiler artık yok onlar hesap verecekler. Bir kısmının hesabı mahşere kaldı. Mahşerde o hesap günün de Allah’ın huzurunda o mağdurlara, o gözü yaşlı öğrencilere, o gözü yaşlı annelere hesap verecekler” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.